• Supersporttruck in actie

    JohanAgri Video

Truck- en Tractorpulling Renswoude

31-05-2018, 13:44 | Lezersnieuws | Wilma Breeschoten

Datum:

vrijdag 15 juni 2018, 18:00 tot zondag 17 juni 2018, 02:00

Locatie:

Oude Holleweg
Truck- en Tractorpulling terrein
Scherpenzeel

Truck- en Tractorpulling Renswoude een evenement voor jong en oud!

RENSWOUDE ? Gierende banden, Brullende motoren. Een kinderweide en een grote feesttent... Kortom:De Truck-en Tractorpulling van de PJGU Woudenberg is een weekend voor jong en oud.

Dit jaar wordt het evenement groter dan ooit aangepakt, er is namelijk een 2e wedstrijdbaan aangelegd waardoor het programma nog spectaculairder wordt, hierdoor zijn er nieuwe klassen mogelijk oa 7.5 ton boerensportklasse, de 9 en 11ton standaardklasse en niet te vergeten de standaard trucks van de ondernemers uit de regio, door de aanleg van de 2e baan is het terrein anders ingedeeld als jullie van ons gewend zijn.

Het belangrijkste onderdeel van het evenement aan de Oude Holleweg in Renswoude is natuurlijk de trekkertrek. Op vrijdag 15 juni (vanaf 18.00 uur) en zaterdag 16 juni (vanaf 16.00 uur) gaan boeren, loonwerkers en truckers de onderlinge strijd aan om de meeste meters met de sleepwagen te maken. De boeren, loonwerkers en sporttrekkers zijn ingedeeld in 16 klassen, voor de trucks is er een standaard- en supersportklasse. Informatie over de klasse-indeling is te vinden op de website. De trekkertrek die voor de 16e keer door de plattelandsjongeren wordt georganiseerd, is een echt familie-evenement. Voor de kinderen is er de ?blagen wei? ingericht, waar ze zich kunnen laten schminken en zich kunnen uitleven op het springkussen, in de draaimolen, op de Bungee jump trampoline of in de zandbak. Zaterdags is er om 19.00 uur de Trekkertrek Kinderdisco in de Apresski Bar met DJ Rick. Er zijn demonstraties van speciale tractoren, leuke kraampjes en volop gelegenheid tot het nuttigen van een drankje, broodje of snack.

Mega-tentfeest Beide wedstrijddagen worden afgesloten met een mega tentfeest. Na afsluiting van de wedstrijd zal op vrijdagavond Q-Music The Party en de Party Animals de feesttent op zijn kop zetten. Op zaterdag zal het feest in de tent rond 22.00 uur losbarsten. De gehele avond zal de band This is Beethoven optreden. Als gast optreden mogen we dit jaar niemand minder dan de band Turn up the 90?s verwelkomen, Na een aantal jaar weg te zijn geweest is DJ Roy weer van de partij om de avond in elkaar draaien. In de 30+ bar wordt de zaterdagavond verzorgd door de legendarische zanger Blinde Ed!

Meer informatie op www.tt-renswoude.nl of volg ons via Facebook of Instagram