• U koopt toch ook een lot?

    Grote clubactie

Jeugd VV Scherpenzeel doet mee aan de Grote Clubactie!

12-09-2017, 17:10 | Lezersnieuws | Danielle Lagerweij

Scherpenzeel, 12 september 2017 - Leden van Voetbal vereniging Scherpenzeel starten op zaterdag 16 september met de jaarlijkse lotenverkoop van de Grote Clubactie. Vanaf die dag gaan zij langs de deuren om inkomsten op te halen voor hun club.

VV Scherpenzeel gaat net zoals bijna 6.000 andere verenigingen op pad. Met de Grote Clubactie realiseren verenigingen extra inkomsten. Een lot kost € 3,-, waarvan maar liefst 80% direct naar de club gaat.

Wendy en Danielle, clubcoördinatoren van VV Scherpenzeel: "Dit jaar hopen wij met de opbrengst voldoende geld op te halen om oa. mooie nieuwe trainingsmaterialen aan te schaffen voor onze bijna 100 jarige vereniging.! Wij kunnen de steun van onze omgeving dus goed gebruiken!"

Afgelopen jaren heeft onze jeugd zich hier ook voor ingezet waardoor we elk jaar weer vele mooie activiteiten kunnen organiseren voor onze jeugd, nieuwe materialen kunnen aanschaffen of teams in het nieuw kunnen steken.

Mensen die loten kopen maken kans op mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van € 100.000,-. De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 13 december 2017. Vanaf 14 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl.

Wie weet valt de hoofdprijs wel bij U!