• 'Thuisbasis' Sporthal De Hokhorst

    onbekend
  • onbekend

Sportvereniging Renswouw presenteert zich

12-09-2017, 17:00 | Lezersnieuws | Maarten Bouman

SV Renswouw is een omnisportvereniging waar 3 'wekelijkse' sportonderdelen zijn ondergebracht, te weten een volleybal-, badminton- en gymnastiekvereniging.

GYMNASTIEK VOOR IEDEREEN: De allerkleinste kunnen terecht op ouder- en kindgym, van 4 tot 18 jaar ben je welkom bij de recreatiegym waarna je kan doorstromen naar het sportuurtje en zelfs voor de ouderen hebben wij een ouderengroep. Alle generaties zijn welkom bij onze gymnastiekvereniging. Gymnastiek wordt gegeven op diverse niveaus van recreant tot wedstrijdturner.

BADMINTON Renswoude is een gezellige sportclub voor jong en oud. Er wordt gespeeld op elk niveau, van beginnend recreant tot wedstrijdspeler. De jeugd van 6 tot 18 jaar krijgt training van gediplomeerde trainers en bij de senioren wordt deelgenomen aan de recreanten competities. Gedurende het seizoen worden ook een aantal eigen toernooien georganiseerd waaraan diverse spelers en verenigingen uit de regio deelnemen.

Bij VOLLEYBALVERENIGING Renswouw kan ook gespeeld worden op diverse niveaus, van beginnend, recreant tot wedstrijdspeler. Van jong tot oud! Iedereen is een belangrijke schakel om volledige teams te blijven vormen. Er zijn diverse speelavonden doordeweeks en zowel op vrijdagavond als zaterdag worden er thuis competities gespeeld.

Naast de wekelijkse sportonderdelen worden jaarlijks 2 evenementen georganiseerd, beide door een eigen club enthousiaste vrijwilligers: In juni de Avondvierdaagse en in november de Halve Marathon.

De thuisbasis voor al deze sportonderdelen is 'Sporthal De Hokhorst', waar je altijd met open armen ontvangen wordt. Dus of het nu gaat om het verbeteren van je rackettechniek, samenspel, dynamiek, lenigheid, slag-of sprongkracht; Of wil je simpelweg graag deel uitmaken van een gezellige sportvereniging… bij SVRenswouw ben je aan het juiste adres.

Op onze website www.svrenswouw.nl vindt je alle mogelijke informatie terug, maar belangrijk nog: Kom gewoon eens vrijblijvend langs, laat je informeren of speel mee.