Lezersnieuws

Leerlingen Ons Genoegen brengen publiek in zomerse sferen

Leerlingen van Ons Genoegen hebben op vrijdag 22 juni in ’t Podium in Renswoude de zomer ingeluid met het Zomer Jeugdconcert.

Leerlingen Ons Genoegen geslaagd voor praktijkexamen

Vijf leerlingen van harmonievereniging Ons Genoegen Renswoude deden op zaterdag 23 juni praktijkexamen in Rhenen. De kandidaten moesten voorspelen voor een jury. Hans Hardon deed A-examen op altsaxofoon, Emma Hendriksen op dwarsfluit en Martine van Voorthuizen deed examen op klarinet.

Zomers concert op het Dorpsplein Renswoude

Met het Van Gent Zomermatineeconcert luidt harmonievereniging Ons Genoegen uit Renswoude op zaterdagmiddag 7 juli de zomer in. Het concert wordt gegeven op het Dorpsplein in Renswoude. Op het programma staat luchtige, zomerse muziek.

Nieuw op Muziekschool Scherpenzeel: Drumles!

Nieuw komend seizoen! Bij voldoende aanmeldingen start  Muziekschool Scherpenzeel in september met drumlessen op de woensdagen. Leerlingen uit Scherpenzeel die zich nu aanmelden, kunnen nog net voor de sluitingsdatum van 30 juni subsidie op het lesgeld aanvragen bij de gemeente.

Bridgeuitslag 21-06-2018 BC Scherpenzeel

               A-lijn   1 Meia Iseger & Peter van Egdom 68,75; 2 Jitske Jensma & Bep Schimmel 61,11; 3 Stien van der Horst & Jaap van Ekris 57,99; 4 Wies Kuijper & Cor Vermeer 55,9;

Sfinxen duiken op in DierenPark Amersfoort

DierenPark Amersfoort mag regelmatig nieuwe bewoners verwelkomen. Zo zijn er sinds juni twee nieuwe uitheemse nieuwkomers te ontdekken in het park. Kunstenares Astrid Engels uit Huizen heeft bijzondere sfinxen geschonken.

Jeugdslagwerkgroep naar muziekfestival

De jeugdslagwerkgroep van Caecilia Scherpenzeel, bestaande uit 20 leden met een gemiddelde leeftijd van 13 jaar, is zaterdag 2 juni op een muziekfestival in Heijen geweest.

Heerlijke hippische sfeer op landgoed Maarsbergen 

Met het prachtige kasteel Maarsbergen als decor vinden van 28 t/m 30 juni de Maarsbergen International Horse Trials plaats.

Locatietheater in Renswoude

Op drie avonden in juni speelt Theatercollectief Het Vliegende Fort de locatietheater voorstelling IEDER ZIJN OORLOG. Het is een speciaal voor deze locatie geschreven buitenvoorstelling, die verhalen van het Fort aan de Buursteeg tot leven brengt.

Ketting van Ballonnen door Scherpenzeel

In de 3e week van augustus zal de fietsclub van "Ketting van Ballonnen" in Scherpenzeel neerstrijken. 

Pagina's