Lezersnieuws

Greencrowd nieuwe sponsor zaalvoetbalteam in De Camp

Toen directeur Jan Willem Zwang van Greencrowd er lucht van kreeg dat Herry's Bar haar sponsorschap in de aanbieding deed was hij er als de kippen bij om de recordhouder titels in het Woudenbergse zaalvoetbal aan zich te binden.

Open repetitie Gospelkoor Masjiach

Speel je al een poosje met de gedachte om bij een koor te zingen? Wil je met elkaar God prijzen en loven in kerkdiensten en concerten? Vind je het leuk om in een enthousiaste groep muziek te maken en wil je samen mooie optredens neerzetten?

Burendag Historische Vereniging Oud-Renswoude succes

De burendag die de historische vereniging Oud-Renswoude op vrijdag 22 september in de tuin van haar nieuwe onderkomen hield was een succes.

In het najaars zonnetje waren de buren van de Nieuwe Buurt uitgenodigd voor een kop koffie met wat lekkers.

Vallei Accountants/Dames 1 nog op zoek naar stabiliteit

Afgelopen week is het seizoen van de Woudenbergse dames gestart met op donderdag de bekerwedstrijd en op zaterdag de eerste competitie wedstrijd. Met de aanwas van nieuwe talentvolle speelsters uit de jeugd en Dames 2, staat er dit jaar een nieuwe selectie klaar.

EK touwtrekken groot succes voor TTV De Valleitrekkers

De mannen van de valleitrekkers hebben het afgelopen jaar alles op alles gezet om het maximale uit zichzelf te kunnen halen. En dat hebben ze gedaan!

EK touwtrekken groot succes voor TTV De Valleitrekkers

De mannen van de valleitrekkers hebben het afgelopen jaar alles op alles gezet om het maximale uit zichzelf te kunnen halen. En dat hebben ze gedaan!

Prima debuut Focus4U/Heren 1 in tweede divisie

De volleyballers van Focus4U/Heren 1 uit Woudenberg hebben afgelopen zaterdag de eerste competitiewedstrijd gewonnen. In sporthal de Camp was Woudenberg met 3-1 te sterk voor BVC'73 uit Barchem.

3.400 euro voor nieuwe klarinetten Ons Genoegen

Harmonievereniging Ons Genoegen in Renswoude heeft een financiële bijdrage van 3.400,- euro ontvangen uit het Rabofonds. Het geld is bestemd voor de aanschaf van twee klarinetten.

Mooi herfstweer is in aantocht

dit mooie herfstweer nodigt uit tot mooie foto's

bij deze een compilatie "herfst"

Touwtrek vereniging De Valleitrekkers Europees Kampioen in de 720kg-klasse in Engeland

T.T.V De Valleitrekkers uit Scherpenzeel/Woudenberg hebben in het Engelse Southport Goud en Brons gehaald bij de Europese Kampioenschappen Touwtrekken.

Bij de 720kg klasse behaalde ze Goud en bij de 680kg klasse hadden ze Brons.

verder informatie volgt

Pagina's