Lokaal lezersnieuws

Twintig jaar samenwerken aan een vitaal platteland

Vereniging Vallei & Boerderij stopt op hoogtepunt

Marktkramen op Koningsdag

Het is bijna zover. Dan is het Koningsdag en wordt het een gezellige drukte in het park bij Huize Scherpenzeel, waaronder een kramenmarkt. Wilt u een kraam huren, dan kan dat zeker nog. De kramen zijn 4 meter lang en de huur is €25. Nieuw dit jaar zijn de grondplaatsen.

Scouting Scherpenzeel scoort goed bij regionale wedstrijden

Afgelopen weekend hebben de Verkenners en Scouts van Scouting Scherpenzeel goed gescoord bij de Regionale Scouting Wedstrijden. De Verkenners werden voor het tweede jaar op rij eerste en de Scouts eindigden op een mooie vierde plek.

Ons Genoegen en OBK Otterlo presenteren zich met duoconcer

Harmonievereniging Ons Genoegen Renswoude en Fanfare OBK Otterlo hebben zich tijdens een duoconcert gepresenteerd aan het publiek. Het concert werd gegeven op 14 april in gebouw ’t Podium.

Gospelkoor Candela viert Feest

Renswoude-Februari van dit jaar was het twintig jaar geleden dat 'Gospelkoor candela'in Renswoude startte met een kleine groep enthousiaste mensen.

Duoconcert door Ons Genoegen Renswoude en OBK Otterlo

Harmonievereniging Ons Genoegen uit Renswoude geeft op zaterdag 14 april een duoconcert in gebouw ’t Podium aan de Nijborg 2 in Renswoude.

Wenen walst bij Senioren Belangen

 

Woudenberg, Scherpenzeel, Renswoude.

Senioren Belangen organiseert een ontspanningsmiddag met als thema De Weense Wals

Expositie van borduurwerken in de Bibliotheek

n de maanden april en mei is er in de Bibliotheek een kleine expositie van borduurwerken van Diny Beunders.  Als u denkt bij borduurwerk aan klassieke werkstukken, zult u zien dat met de borduurtechniek eigentijdse en moderne kunst gemaakt kan worden.

Voorjaarsconcert Caecilia Scherpenzeel in samenwerking met Excelsior Cothen.

Het voorjaarsconcert 2018 van muziekvereniging Caecilia uit Scherpenzeel had dit jaar een wel heel bijzondere vorm. In samenwerking met het bevriende Excelsior uit Cothen werd een super-orkest gevormd.

Scherpenzeel heeft hart voor mensenrechten

De landelijke collecte van Amnesty International die plaats vond van 11 tot en met 17 maart heeft in Scherpenzeel bijna €2100 opgebracht. Daarmee bevestigen onze inwoners dat zij vanuit het hart meewerken aan het behoud en de bescherming van de mensenrechten wereldwijd.

Pagina's