Sport lezersnieuws

Bridgeuitslag 21-06-2018 BC Scherpenzeel

               A-lijn   1 Meia Iseger & Peter van Egdom 68,75; 2 Jitske Jensma & Bep Schimmel 61,11; 3 Stien van der Horst & Jaap van Ekris 57,99; 4 Wies Kuijper & Cor Vermeer 55,9;

Heerlijke hippische sfeer op landgoed Maarsbergen 

Met het prachtige kasteel Maarsbergen als decor vinden van 28 t/m 30 juni de Maarsbergen International Horse Trials plaats.

Locatietheater in Renswoude

Op drie avonden in juni speelt Theatercollectief Het Vliegende Fort de locatietheater voorstelling IEDER ZIJN OORLOG. Het is een speciaal voor deze locatie geschreven buitenvoorstelling, die verhalen van het Fort aan de Buursteeg tot leven brengt.

Ketting van Ballonnen door Scherpenzeel

In de 3e week van augustus zal de fietsclub van "Ketting van Ballonnen" in Scherpenzeel neerstrijken. 

Leerlingen Ons Genoegen geven Zomer Jeugdconcert

Ruim 25 leerlingen van harmonievereniging Ons Genoegen Renswoude doen op vrijdag 22 juni mee aan het Zomer Jeugdconcert. De leerlingen laten zien én horen wat ze het afgelopen jaar hebben geleerd.

Uitslag Bridgeclub Scherpenzeel

A-lijn     1. Meia Iseger & Peter van Egdom 65,83;   2. Gert Drost & Jan Kooistra 60,42;   3. Stien van der Horst & Jaap van Ekris 56,67;  

Concertje viool en gitaar

Vioolleerlingen van Mary-Ann Eessaar en gitaarleerlingen van Anna Oerlemans spelen vrijdag 15-6 tussen half zeven en half acht in de Breehoek. Een bont geheel van muziekstijlen en combinaties komt voorbij: gitaar / viool, twee gitaren, viool / piano.

DuTech pakt de 'Zaalvoetbal-Dubbel' 

Zaalvoetbalteam H.W. van Duinkerken/Duurzaam TS  (‘DuTech’ ) is nadat het eerder al kampioen in de Hoofdklasse van de Scherpenzeelse zaalvoetbalcompetitie ook nog bekerwinnaar geworden. Betekent dat de bekende ‘dubbel’  werd gewonnen.

Toch promotie voor dames Set Up

De dames van Volleybalvereniging Set Up ’69 hadden het afgelopen seizoen het kampioenschap voor het grijpen. Helaas kwamen ze net één puntje tekort en op basis van een beter setgemiddelde werd Pegasus kampioen en zij promoveerden direct naar de derde divisie.

Uitslag Bridgeclub Scherpenzeel

A-lijn     1. Gert Drost & Jan Kooistra 68,5;   2. Rob Mourits & Leneke van Maanen 57,92;   3. Elmar van Krimpen & Gerben Veltman 57;   4. Marieke Korthals & Ron Groenen 52,5;  

Pagina's