Zakelijk lezersnieuws

Wereldwinkel Woudenberg/Maarn zoekt vrijwilligers

Word jij onze nieuwe collega-vrijwilliger?

De Wereldwinkel Woudenberg/Maarn is op zoek naar enkele enthousiaste winkeldames/-heren!

Vind je het leuk om winkelend publiek te helpen en te adviseren bij hun aankoop?

Inloopmiddag KARPETTEN bij Van Raaij Wonen

Inloopmiddag bij Van Raaij Wonen

Een mooi karpet kan een blikvanger en smaakmaker in een woning zijn. Laat u inspireren op donderdagmiddag 7 december a.s.

ADC/DAWO 1 oppermachtig tegen Loenen

In de 5e competitie ronde speelde de Amerongen/Woudenberg combinatie tegen Loenen 2. Het score verloop liep voortvarend en om 23.30 uur stond er een 13 - 3 overwinning op het bord.

Mooi mens bij de Wereldwinkel

Nieuw in de collectie van Wereldwinkel Woudenberg - Maarn zijn de kaartjes van 'Mooi mens'.

Mooi mens bij de Wereldwinkel

Nieuw in de collectie van Wereldwinkel Woudenberg - Maarn zijn de kaartjes van 'Mooi mens'.

Charim start wervingscampagne voor 80 medewerkers

Onlangs kondigde Zorggroep Charim, een christelijke ouderenzorgaanbieder in de regio's Veenendaal en Zeist, aan om - vooruitlopend op de toezeggingen van de overheid - 1,8 miljoen euro te gaan investeren in extra medewerkers.

NIEUW in Woudenberg! Kraamzorg de Baby Boom. Kleinschalig en persoonlijk vanaf de inschrijving.

Graag wil ik me voorstellen. Sinds 2010 werkzaam als Zelfstandige Zorg Professional in de kraamzorg. In 2012 een kraamzorg bureau de Baby Boom gestart en in 2016 een maatschap opgericht. Het zelfstandig ondernemen zit in mijn genen en dat doe ik met veel passie.

Stichting zoekt met crowdfunding steun voor overname Eneco

Stichting Greencrowd wil via crowdfunding geld bijeenbrengen om energiebedrijf Eneco over te nemen. Dat maakte de organisatie, die zich bezighoudt met de financiering van projecten op het gebied van duurzame energie, vrijdag bekend.

Stichting Ondernemers Academie UOA vernieuwt haar programma's

Ondernemerschap is in elke regio van groot belang. Een ieder weet dat ondernemen niet makkelijk is, anders zou iedereen het doen. Men dient goed te anticiperen. Dat geldt ook voor stichting Utrechtse Ondernemers Academie.

Belastingadvies voor Ondernemers

Vrijdag 23 juni tussen 16.00 en 18.00 uur is de feestelijke bedrijfsopening van het nieuw in Woudenberg gevestigde Find Fiscalisten.

Ondernemers kunnen bij Find Fiscalisten terecht voor hun vragen op het gebied van belastingen, fiscaal recht en alles wat daarmee samenhangt.

Pagina's