• A. Meyer

´Belevingswerelden´ bij Hema

Advertorial

SCHERPENZEEL De Hema aan de Dorpsstraat 174 heeft na haar verbouwing ruimte gevonden voor nog meer producten. ,,Zelf zijn we al blij met de nieuwe inrichting en ook van onze klanten krijgen we veel positieve reacties. Ze zien meer en alle artikelen zijn makkelijk te vinden'', aldus eigenaar Henk-Jaap van der Woude. 

Hij besloot in 2010 ook in Scherpenzeel een Hema te openen, naast enkele andere filialen in omliggende plaatsen. ,,Een bekende landelijke naam, waarvan ik in deze regio een drietal winkels exploiteer, met mensen uit het dorp die er werken. Zo blijft Hema herkenbaar. We luisteren altijd goed naar wat de klant wil. Ons assortiment is breed, van etenswaren, inrichting, verzorging, speelgoed, textiel tot de overbekende rookworst.'' De Hema tegenover Plein 1940 had altijd al etenswaren en heeft met de nieuwe inrichting ook ruimte gevonden om meer artikelen voor in de keuken een plek te geven. Met spatels tot koekenpannen heeft de winkel een compleet aanbod. ,,We hebben nu alles dat je bij Hema verwacht. En achter de schermen zelfs wat magazijnruimte, zodat bij een levering niet de winkel vol staat. Dit geeft de klant meer ruimte om rustig te komen kijken.'' 

BELEVINGSWERELDEN

Het brede middenpad in de winkel geeft het gevoel dat de Hema nog groter is. ,,Het is door deze nieuwe inrichting dat we juist meer kunnen laten zien. Extra verlichting maakt de winkel lichter. We kunnen onze producten echt in de spotlight zetten. Scherpenzeel heeft nu een Hema met werelden. Hierin geven we een totaalbeleving met: Wonen, Koken, Kinderen, Baby en Dames. Het is even wennen voor sommige klanten, maar nu is bij ons alles bij elkaar gepresenteerd. Zo vinden dames alles: van ondergoed en panties tot kleding en accessoires in hun wereld. Het leuke is dat wij nu bij de aankleding een mooie blouse kunnen combineren met een vrolijke sjaal. Dit geeft een hele nieuwe belevingswereld en meer winkelgemak.'' Verder heeft de Hema een ruime keuze in beauty en verzorging met ook een flinke aanvulling op het assortiment. Achter in de winkel is de kleding voor heren en kinderen en daar is nu ook het speelgoed te vinden. ,,Het is voor vaste klanten even rondkijken, maar de eerste reacties zijn dat de mensen het een mooie en overzichtelijke winkel vinden.'' 

INTERNETBESTELLING

Aan de rechterzijde bij de entree toont de Hema nu meer de seizoenen. ,,Momenteel is dit nog ´school´.

Hierna kunnen we bijvoorbeeld een najaarsinrichting maken, voordat de Sinterklaas na de herfst losbarst. Bij onze kassa en klantenservice hebben we ook meer ruimte voor het ophalen van alle online bestellingen. Onze digitale klanten kunnen we op deze wijze snel bedienen. Als de producten in de winkel aanwezig zijn, kunnen zij deze binnen een paar uur al ophalen. We zien u graag terug bij uw volgend bezoek aan het centrum. De dames lopen met plezier even met u mee om alles te tonen'', besluit Henk-Jaap van der Woude.

Hij beveelt al het winkelende publiek aan om te komen kijken bij de Hema met haar nieuwe belevingswerelden en een nog completer assortiment aan de Dorpsstraat 174.