• Astrid Meyer

Voorjaarsopruiming Juwelier Salters

Advertorial

WOUDENBERG Pulsar, Vendoux, Jacob Jensen, Ice Watch tot Raymond Weil. Juwelier Salters aan de Voorstraat 20 geeft in haar opruiming kortingen op haar horloges en prachtige sieraden. ,,Tijdens de opruiming maken we ruimte voor de nieuwste collecties die dit voorjaar uitkomen en kun je nu mooie sieraden en horloges krijgen met een leuke korting'', aldus Erica Salters.

Juwelier Salters is deze maand alweer vier jaar te vinden in Woudenberg en heeft een breed aanbod. Horloges, kettinkjes, armbanden, ringen in zilver, goud tot platina en tevens met steentjes zijn te bewonderen in de vitrines op de hoek van de Voorstraat en Schoutstraat.

Binnen biedt Salters gelegenheid rustig aan tafel de sieraden en horloges te bekijken en passen. Ook hier zijn in de vitrines veel sieraden te vinden van colliers tot ringen en armbanden. ,,In bijna de hele collectie bieden we nu een extra voordeel. Dit start al met tien procent op gouden sieraden tot wel vijftig procent op bijvoorbeeld horloges. Van bekende merken als Raymond Weil, Seiko, Pulsar, Orient, Danish Design tot Edox. Kom snel kijken, want weg is weg.''

OUD GOUD Naast dat juwelier Salters veel horloges en zilveren sieraden heeft, biedt zij veel in goud. ,,Ook hier is op een aantal sieraden een korting in onze opruiming, maar we kopen tevens oud goud in. Veel mensen hebben thuis goud liggen, zoals sieraden uit een erfenis. Wij hebben regelmatig een taxateur in de winkel of nemen het goud voor onze klanten in. Zij krijgen dan een eerlijke prijs terug. Of kies ervoor oude sieraden tot een nieuw prachtstuk te laten omvormen. Onze goudsmid voert namelijk niet alleen reparaties uit. Samen met onze klanten kunnen we een prachtig nieuw sieraad ontwerpen door materiaal van bijvoorbeeld een oude broche of ring te gebruiken. Op deze manier kun je de erfenis en het aandenken zelf ook weer dragen''. Iedereen kan bij Juwelier Salters terecht voor allerhande reparaties. Een nieuw horlogebandje, vervangen van een batterijtje tot schakels bij een armband en polijsten van een ring.

Juwelier Salters heeft veel bekende merken en volgt de laatste trends in nieuwe merken. ,,Zo hebben we nu ook de klassieke tot stoere modellen van Swiss Militairy horloges. En tevens in onze sieraden hebben we veel bekende tot exclusieve merken, zoals Boccia Jewels en My iMenso. Erg populair, vooral bij de jongere klanten, is Zinzi. Haar Silver Jewels-collectie heeft prachtige staafhangers, gourmet schakels tot ringen en oorsieraden in dezelfde uitvoering. Makkelijk te combineren in een mix & match. Kies uit mooi Swarovski-kristal of een donkere zirconia voor kleur en sprankel in je sieraden.'' Verder zijn er voor kinderen horloges van Garonne te vinden. En denk ook aan geboortegeschenken zoals gegraveerd kinderbestek, verzilverde spaarpotten of rammelaar van Nijntje.

TROUWRINGEN Erica Salters heeft een uitgebreide collectie trouwringen en geeft koppels graag advies en helpt bij de keuze. ,,Naast dat we de laatste collectie hebben van bijvoorbeeld Aller Spanninga, bieden we tevens de meer exclusieve ringen van Edeldesign. Voor het uitzoeken van deze speciale ring kunnen koppels ook 's avonds een afspraak maken om in alle rust onze collectie te bekijken'', besluit Erica. Juwelier Salters is te vinden aan de Voorstraat 20. De winkel is op zondag en maandag gesloten. Dinsdag tot en met vrijdag is de zaak open van tien tot zes uur en op zaterdag van tien tot vijf uur. Meer informatie op de website

www.juweliersalters.nl

.