• Ravensburger

BDU-lezersactie: 3D puzzel van Ravensburger

BARNEVELD Wie een keer iets anders wil dan een legpuzzel, kan de de hoogte in puzzelen met een 3D Puzzel van Ravensburger. Vanaf nu kunnen liefhebbers ook aan de slag met een heuse VW bus T1, de eerste bestelwagen van Volkswagen. Kijk voor meer informatie op www.ravensburger.nl.

BDU-LEZERSACTIE

Onder de e-mailnieuwsbrief lezers wordt 10 x de 3D Puzzel van de eerste bestelwagen VW Bulli T1 verloot. Volg om hiervoor in aanmerking te komen de stappen 1 en 2. .

Stap 1:

<<< Klik hier om in te schrijven voor de e-mailnieuwsbrief >>>

Wie al nieuwsbriefabonnee is, kan naar stap 2.

Stap 2:

<<< Vul hier de gegevens in om kans te maken op een gratis 3D puzzel >>>

De winnaars worden maandag 10 juli 2017 getrokken. Deze krijgen persoonlijk bericht. N.B.: Alleen geregistreerde nieuwsbriefabonnees maken kans op gratis 3 D puzzel.

MEER NIEUWS 3D PUZZEL 'VW BUS T1'

Bij Ravensburger kan men al terecht voor 3D puzzels van bekende bouwwerken, maar vanaf nu kunnen liefhebbers ook aan de slag met een heuse VW bus T1, de eerste bestelwagen van Volkswagen. Met deze vrolijke VW Bulli T1 3D puzzel van Ravensburger haalt men een echt icoon in huis. De 162 deels buigzame puzzelstukjes passen perfect in elkaar en vormen met de extra accessoires, een stabiel driedimensionaal voertuig. En dat zonder lijm! Klaar? Geef de 3D puzzel dan een mooi plekje in huis of… in de garage.

AVONTURIERS MET EEN PASSIE

De T1 Bulli staat voor een stukje echte nostalgie. In Nederland wordt de T1 al snel het vaste transportmiddel van de PTT en doet hij ook zijn intrede als ambulance en politiebusje. Maar het busje staat vooral symbool voor vrijheid en avontuur! De auto was razend populair onder hippies en ook tegenwoordig is het helemaal hip om ermee op vakantie te gaan. Ook de 3D puzzel van Ravensburger maakt indruk. Met z'n opvallende klassieke kleuren, bewegende wielen, glimmende bumpers en de meegeleverde surfplank is deze klassieker een echte eyecatcher!

AAN DE SLAG

De 3D puzzel VW bus bevat een bodemplaat waarop men stap voor stap de puzzelstukjes bouwt. Gewoon recht omhoog! Het dak wordt er later bovenop geklikt. Voor de finishing touch zijn er verschillende accessoires bijgeleverd. Denk hierbij aan de bumpers, de surfplank en de draaiende wielen. Zelfs aan de zijspiegels is gedacht. En… dankzij de genummerde stukjes en geïllustreerde instructies is succes gegarandeerd.

PRIJS EN VERKRIJGBAARHEID

De Ravensburger VW Bulli T1 3D puzzel, voor jong & oud vanaf 10 jaar, heeft een winkelverkoopprijs van € 29,99 en is zowel online als bij speelgoedwinkels verkrijgbaar. De afmetingen van het busje bedragen circa 30 x 14 x 15 centimeter. Andere 3D puzzels van Ravensburger variëren in prijs van € 7,99 tot € 54,99.

Kijk voor meer informatie op www.ravensburger.nl.