• Ravensburger
  • Ravensburger

BDU-lezersactie: Maak kans op een tiptoi® starterset van Ravensburger

Met tiptoi® van Ravensburger ontdekken kinderen van circa 4 tot 10 jaar spelenderwijs de wereld. De innovatieve tiptoi® serie bestaat uit boeken, spellen, puzzels en speelfiguren, waarbij kinderen met behulp van een interactieve stift, plaatjes of teksten kunnen aantippen. En… er gebeurt altijd iets! De stift vertelt een verhaal, legt iets uit, daagt je uit tot het spelen van een spel, of laat muziek of geluiden horen.

De interactieve stift is te gebruiken voor ieder tiptoi® product door simpelweg gratis het programma van het juiste spel te downloaden. Met een starterset zijn kinderen direct klaar om te beginnen! Bij de starterset met het boek 'Op de Boerderij' wordt een stift geleverd waarop alle bijpassende audio bestanden zijn geladen. In het boek wemelt het van de geluiden, verhalen, spelletjes en liedjes, waarbij kinderen van 4 tot 7 jaar op speelse wijze het leven op de boerderij ontdekken.

Kijk voor meer informatie op www.ravensburger.nl of op www.tiptoi.nl

BDU-LEZERSACTIE

Deze lezersactie loopt tot maandag 20 februari 2017. BDUmedia verloot 10 gratis tiptoi® startersets onder haar nieuwsbriefabonnees. Volg om hiervoor in aanmerking te komen de stappen 1 en 2.

Stap 1:

<<< Klik hier om in te schrijven voor de e-mailnieuwsbrief >>>

Wie al nieuwsbriefabonnee is, kan naar stap 2.

Stap 2:

<<< Vul hier de gegevens in om kans te maken op een gratis tiptoi starterset >>>

De winnaars worden maandag 20 februari 2017 getrokken. Deze krijgen persoonlijk bericht.

N.B.: Alleen geregistreerde nieuwsbriefabonnees maken kans op een gratis tiptoi® startterset.