Alpha-cursus van start in Scherpenzeel

27-06-2017, 15:30 | Lezersnieuws |

Datum:

donderdag 14 september 2017, 18:30 tot donderdag 23 november 2017, 22:00

Locatie:

De Steeg 4, Scherpenzeel
Moriahoeve
Scherpenzeel

aarde? Vind je leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en houd je van een goed gesprek? Of wil je je gewoon eens verdiepen in het christelijk geloof? Dan is de Alpha-cursus iets voor jou.

Wat is Alpha?

In een ongedwongen sfeer worden kernthema's van het geloof behandeld. Er is volop gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan en vragen te stellen. De eerste avond is een vrijblijvende introductieavond. Op de Alpha-cursus maak je in tien weken tijd kennis met het christelijk geloof. Wekelijks kom je als groep bij elkaar. De cursusavond start met een gezellige maaltijd. Na het eten luister je naar een boeiende inleiding over het christelijk geloof. Daarna praat je in kleine groepjes door. De Alpha-cursus biedt daarom ook ruimte om elkaar te leren kennen en van elkaar te leren.

Wat zijn de onderwerpen?

Op de cursus worden vijftien verschillenden onderwerpen besproken. We noemen er een aantal om je een idee te geven: Is er meer? Wie is Jezus? Bidden: waarom en hoe? Hoe relevant is de bijbel? Hoe leidt God ons?

Praktische informatie om aan te melden

De cursus is gratis. Het bestaat uit tien cursusavonden en een 24 uur met.... De eerste Alpha avond is op donderdag 14 september, De Steeg 4, Woudenberg (bijgebouw van de Moriahoeve). Wil je meedoen? Geef je op bij Jellien Makonga (06-51215971 of alphacursusscherpenzeel@gmail.com). Meer informatie vind je op alpha-scherpenzeel.nl.

Lijkt het je wat? Je bent van harte welkom bij Alpha!