• Uitnodiging Bedrijfskledingbeurs Renswoude

    Bedrijfskledingbeurs Renswoude
  • Uitnodiging Bedrijfskledingbeurs Renswoude

    Bedrijfskledingbeurs Renswoude

Bedrijfskledingbeurs Renswoude

04-10-2016, 20:11 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 7 oktober 2016, 13:00 tot 22:00

Locatie:

Molenstraat 30B, Renswoude
Twin Signing
Renswoude

De bedrijfskleding Beurs Renswoude, inmiddels al voor de 4de keer georganiseerd. De vierde keer betekende naast de bekende deelnemers: De Rijg B.V., Twin Bedrijfskleding en Smaakidee ook uitbreiding met een vierde bedrijf Joop van Voorthuizen welke de beurs goed kan aanvullen met de High-Speed E-bikes voor woon-werk verkeer.

Twin Bedrijfskleding en De Rijg B.V.

Wij houden van slim samenwerken. Daarom bieden wij samen een breed assortiment werk- en promotiekleding aan. Uw profijt? De gezamenlijke inkoop en brede benadering van merken biedt u goede prijzen en ruime keuze!

Tijdens deze beurs presenteren wij graag onze collectie bedrijfskleding en veiligheidsschoenen, daarnaast besteden wij extra aandacht aan de borduring en bedrukking van de door u gekozen kleding.

Joop van Voorthuizen

Kom tijdens de beurs onze High-speed E-bikes testen! Dagelijks stappen vele mensen in de auto om naar hun werkplek te reizen. Slechts een klein van de Nederlandse forenzen fietst naar het werk. Hierbij gaat het om een woon-werkafstand tot 10 kilometer (enkele reis). De elektrische fiets maakt het voor veel mensen een stuk aantrekkelijker om naar hun werk te fietsen. Ze ervaren het als prettig en comfortabel en zijn bereid om veel langere afstanden (15 tot 25 km) te overbruggen.

Smaakidee sterk in eten, drinken en gastvrijheid.

Op deze dag zullen niet alleen heerlijk hapjes en drankjes verzorgd worden door Smaakidee. Ook voor al uw relatiegeschenken en kerstpakketten kunt u bij Smaakidee terecht. Deze geschenken zullen te kust en te keur gepresenteerd worden. Kom lang, laat u verrassen en profiteer van mooie kortingen en acties!

Graag zien wij u op 7 oktober 2016 tussen 13:00 uur en 22:00 op de Bedrijfskleding Beurs Renswoude.

Molenstraat 30B Renswoude