• Open week Seniorweb

    Seniorweb

Beleef uw hobby online: Open week Seniorweb

12-01-2018, 16:31 | Lezersnieuws |

Datum:

donderdag 18 januari 2018, 10:00 tot 12:00

Locatie:

Marktstraat 59, Scherpenzeel
Kulturhus de Breehoek
Scherpenzeel

In 2017 vierden we het twintigjarig jubileum van SeniorWeb met een Open week. Daar kwamen zoveel mensen op af dat we besloten hebben om dit jaar weer een Open week te organiseren. Het thema van de week is 'Beleef uw hobby online'.

Veel mensen hebben een hobby, bijvoorbeeld tuinieren, muziek luisteren, verzamelen of fietsen. Deze hobby heeft vaak niets te maken met computers en tablets. Of toch wel?

Met internet kunt u nóg meer plezier aan uw hobby beleven. Denk aan handige filmpjes met tips, uitleg of ideeën van kenners. Of webwinkels met voordelige hobbymaterialen, of het lezen van nuttige ervaringen van andere liefhebbers. U zult zien wat een schat aan informatie er op internet te vinden is voor uw persoonlijke hobby!

Op donderdag 18 januari van 10.00 - 12.00 uur presenteren de ambassadeurs van Seniorweb Scherpenzeel verschillende hobby's en laten zien wat er online beschikbaar is voor het uitoefenen van deze hobby's, zoals tuinieren, sporten, handwerken, cultuur enz. Tijdens de gehele week wordt er een presentatie vertoond van verschillende hobby's en de activiteiten van het leercentrum SeniorWeb Scherpenzeel.

Heeft u geen hobby? Dan is deze bijeenkomst ook interessant! Om ideeën op te doen en om eens te ervaren wat Seniorweb Scherpenzeel allemaal voor u te bieden heeft.

Het jaarprogramma 2018 wordt dan ook bekend gemaakt en er op hetzelfde tijdstip is ook de eerste bijeenkomst van het DigiCafé. Het DigiCafé is een tweewekelijkse activiteit in de Bibliotheek Scherpenzeel in Kulturhus de Breehoek waar iedereen terecht kan met vragen over zijn computer en tablet.

Bezoekers van de Open week kunnen meedingen naar een tegoedbon voor een gratis lidmaatschap van SeniorWeb tot het eind van 2018!

Meer informatie over Seniorweb Scherpenzeel en de activiteiten kunt u vinden op: http://scherpenzeel.seniorweb.nl