• Vorig jaar was Breehoek Zonder Drempels wederom geslaagd.

    Breehoek Zonder Drempels

Breehoek Zonder Drempels: een dag zonder beperkingen

15-01-2018, 11:00 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 24 februari 2018, 14:00 tot 17:00

Locatie:

Marktstraat 59, Scherpenzeel
Kulturhus de Breehoek
Scherpenzeel

Op zaterdag 24 februari staat "Breehoek Zonder Drempels" weer op het programma! Tijdens de alweer achtste editie organiseren meer dan 40 vrijwilligers een geweldige dag zonder beperkingen.

Het concept is in 2009 ontstaan, toen er vanuit de Breehoek een verzoek werd gedaan om iets leuks te organiseren voor kinderen met een beperking. Hieruit kwam een enthousiaste werkgroep voort, bestaande uit Bianca van Settten, Wilma van Ginkel en Carla van de Wetering. Met alle drie een bepaalde affiniteit met mensen met een beperking hadden zij genoeg kennis en kunde om de eerste editie van Breehoek Zonder Drempels op te zetten. Jaren later is het nu dus alweer de achtste keer dat zij, samen met tientallen andere vrijwilligers, dit prachtige evenement opzetten.

Er is tijdens Breehoek Zonder Drempels altijd heel veel te doen. Zo kun je lekker actief zijn en meedoen moet voetbal, hockey, judo en badminton, of lekker spelen met andere speelmaterialen. Maar je kan ook dansen op de beats van de DJ in het Grand Café! Te veel beweging? Dan kun je lekker uitrusten in de snoezelhoek. Voor ieder wat wils!

Breehoek Zonder Drempels wordt dit jaar op zaterdag 24 februari van 14.00 uur tot 17.00 uur georganiseerd. Alle kinderen en volwassenen met een beperking uit Scherpenzeel, Woudenberg, Renswoude, Lunteren en omstreken zijn van harte welkom en kunnen zich aanmelden. Aanmelden kan online via www.breehoekzonderdrempels.nl/inschrijven. Deelname is volledig gratis. Meer informatie kunt u vinden op www.breehoekzonderdrempels.nl.