• Kleutermuziek

    Marjon de Kruijff

Drama in pyjama

21-10-2016, 15:10 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 4 november 2016, 14:30 tot 15:00

Locatie:

Marktstraat 59, Scherpenzeel
Kulturhus de Breehoek, Leescafé Bibliotheek
Scherpenzeel

In november is er weer Kleutermuziek. Deze keer staat het thema 'niet willen slapen' centraal met het verhaal over Lola, het aapje dat nog niet wil slapen.

Het is de hoogste tijd voor Lola om naar bed te gaan. Maar Lola heeft helemaal geen zin om te gaan slapen. Lola wil spelen, en dat laat ze merken ook! In dit verhaal volgen we het aapje Lola dat maar niet wil slapen. Er is nog zoveel te doen: muziek maken, schilderen, spelen met al het speelgoed. Lola is wel moe, maar daar geeft ze natuurlijk niet aan toe. Pas als er een verhaaltje wordt voorgelezen wordt Lola rustiger, totdat... Een herkenbaar verhaal voor veel ouders, want soms is het drama in pyjama.

Peuters en Kleuters mogen in pyjama naar kleutermuziek komen.

Na het verhaal gaan de peuters en kleuters samen zingen en muziek maken. De ouders, opa's en oma's mogen ook meedoen. Tot slot kunnen de kinderen nog een knutsel maken.

Kleutermuziek wordt verzorgd door Olga Jägers, oud hoofd-kleuterleidster. Olga heeft ruime ervaring in het geven van muzieklessen aan kleuters.

Kleutermuziek is op vrijdag 4 november om 14.30 uur in het Leescafé van de Bibliotheek in Kulturhus de Breehoek, Marktstraat 59 in Scherpenzeel. De toegang is gratis.