• Heerlijk buitenzijden met Pasen

Enjoy the ride voor ALS

10-03-2016, 18:20 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 27 maart 2016, 10:00 tot 17:00

Locatie:

Woudenberg

LEERLINGEN UIT HET EXAMEN JAAR VAN DE MBO OPLEIDING 'PAARDENHOUDERIJ' AAN HET WELLANT COLLEGE TE HOUTEN HEBBEN HET VOLGENDE GEORGANISEERD;

PAASRIT DE TREEKHOEVE

Datum 27-03-2016

Tijd 10:00

Regio Utrecht

Plaats Leusden

Lokatie: RSC De Treekhoeve

De Treekhoeve ligt midden in het prachtige natuurgebied Den Treek-Henschoten. Hier kun je heerlijke bosritten maken in het rijk gevarieerde natuurgebied. Er zijn mooie brede paden, spannende kronkelpaadjes en prachtige heidevelden. Er hebben zich veel vrijwilligers aangemeld om dit evenement in goede banen te leiden, het zou ook daarom erg leuk zijn wanneer er veel animo is. Dus …. meld je snel aan voor deze Enjoy the Ride, met je paard/pony om deze prachtige omgeving te beleven!

Na afloop van deze rit met 2 afstanden (15 en 20 km) is er een gezellige Paasbrunch bij RSC De Treekhoeve.

NOG meer rede om mee te doen is het volgende;

Wij hebben besloten per inschrijving €10,- te doneren een de Stichting ALS Nederland.Uiteraard willen we graag zo veel mogelijk geld ophalen voor deze stichting, dus wees creatief en laat je sponseren door familie en vrienden! Je kunt je donatie op de dag zelf afgeven in een gesloten envelop met je naam en het bedrag erop bij de "sponsordesk" in onze foyer. Diegene die het meest geld op weet te halen krijgt een privéles aangeboden van Anneke Kruis, eigenaresse van RSC De Treekhoeve. Je kunt uiteraard ook aan anonieme donatie doen in één van de collecteboxen die je op de manege op 27 maart zult aantreffen.

Wat is ALS?

Amyotrofische Laterale Sclerose (ALS) is één van de meest ernstige en invaliderende aandoeningen van het zenuwstelsel. Nederland telt op dit moment ongeveer 1500 patiënten. Gemiddeld overlijden er elk jaar 500 patiënten en komen er 500 bij. Na de eerste symptomen is de gemiddelde levensverwachting 3 tot 5 jaar. Deze zenuw-/spieraandoening leidt tot het onvoldoende functioneren van de spieren.

Informatie en aanmelding via: www.knhs.nl/enjoytheride