• Kidsrun

    Renate

Halve marathon Renswoude

11-10-2017, 13:40 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 4 november 2017, 12:30

Locatie:

De Hokhorst 1, Renswoude
Sporthal De Hokhorst
Renswoude

Halve Marathon Renswoude, 4 november

Op zaterdag 4 november aanstaande vindt dit evenement in Renswoude plaats, Deelnemers kunnen zich tot en met donderdag 2 november inschrijven via www.inschrijven.nl. Ook op de dag zelf kan men zich nog inschrijven.

De organisatie van de Halve Marathon is ook dit jaar weer in handen van de Sportvereniging 'Renswouw' en de Veenendaalse Atletiek Vereniging (VAV). Maar natuurlijk kunnen we ook dit jaar weer rekenen op vele vrijwilligers.

De start en finish is op het parkeerterrein van sportpark 'de Hokhorst' en vinden inschrijving van deelnemers, het omkleden, douchen na afloop en de prijsuitreiking plaats in de sporthal.

Om 12.30 uur starten we met de Kidsrun, kinderen tot en met 12 jaar kunnen hier aan deelnemen.

Verder is er een prestatieloop over 5 km en een 10,5 km en een halve marathon. Alle afstanden gaan via verhard terrein. De deelnemers van de 5 km gaan om 13.00 uur van start. De route van 10,5 km en halve marathon zijn ongewijzigd ten opzichte van vorig jaar. De deelnemers aan halve marathon starten om 13.45 uur. De 10,5 km start om 14.00 uur. De route bestaat voor de deelnemers aan de halve marathon uit twee ronden, die voeren over snelle en verharde wegen. Langs die route treft men ook een tweetal verversingsposten aan.

Deelname aan de Kidsrun kost 1 euro. Deelname aan de 5 km kost 8 euro, voor de 10½ km. 10 euro en voor de halve marathon 11 euro. Inschrijven op de dag zelf kost 1 euro extra. Dit is inclusief de kosten van het registratiesysteem.

Voor de beste lopers zijn prijzen beschikbaar, zowel voor de senioren, de vrouwen en veteranen, afhankelijk van deelname ook voor andere klassen. Er is ook nu weer een extra prijs voor de beste regioatleet uit Woudenberg, Scherpenzeel en Renswoude.

Voor het breken van het parcoursrecord is zowel bij de senioren alsook bij de vrouwen een extra bonusprijs beschikbaar van 100 euro.

Onder alle deelnemers, aanwezig bij de prijsuitreiking, worden extra prijzen verloot. Dit jaar worden er ook gedurende de dag prijzen verloot. De organisatie schenkt hieraan jaarlijks ook de nodige aandacht. Bij het voorinschrijven kunnen deelnemers een herinneringsmedaille kopen. Ook op de dag zijn nog medailles te koop (zolang de voorraad strekt).

Start en finish zijn op het Sportpark 'de Hokhorst'.

De organisatie

Www.halvemarathonrenswoude.nl