Kerstzangavond Maranathakerk met jeugdkoor Scherpenzeel en VCM Veenendaal

06-12-2016, 13:40 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 16 december 2016, 19:30 tot 21:00

Locatie:

Frans Hals laan 21, Woudenberg
Maranathakerk
Woudenberg

Op vrijdagavond 16 december organiseert het comité van Woord & Daad uit Scherpenzeel/ Woudenberg een kerstzangavond. Locatie: Maranathakerk, Frans hals laan 21 te Woudenberg. Aanvang 19:30 uur.

Medewerking aan deze avond wordt verleent door het Jeugdkoor Psalitte Deo uit Scherpenzeel o.l.v. Anja van Dijk en het Veenendaals Christelijk Mannenkoor uit Veenendaal o.l.v. Roelof van Middendorp.

Deze avond zal er gecollecteerd worden voor het jaarthema van Woord & Daad "Cashew, de noot aan de man". Samen met zeven andere organisaties uit Nederland en West-Afrika werkt Woord en Daad de komende jaren aan versterking van de cashewnotensector in Benin en Burkina Faso. Door boeren met krediet en trainingen te helpen hun inkomsten te verhogen. En door de cashewnoten lokaal te verwerken. Dit betekent direct extra werkgelegenheid!

Met dit project worden 10.000 cashewboeren (en hun gezin!) geholpen hun inkomsten te verhogen. Daarnaast stijgt het aantal banen in de verwerking van de cashew van 1.000 naar 2.500