• Volleyballen voor het goede doel

    Jannette Maijen

Recreatief volleybaltoernooi

14-12-2017, 23:20 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 20 januari 2018, 19:00 tot 23:00

Locatie:

De Bosrand 17, Woudenberg
Sporthal 'De Camp'
Woudenberg

Ook in 2018 wordt het Volley Feest Bal voor het goede doel georganiseerd.

Ieder jaar is het weer een groot succes. Een gezellig toernooi waarbij maar liefst 20 teams in de categorieën hoog én laag zich van hun sportieve kant lieten zien.

Samen volleyballen voor een goed doel. Dat kan op zaterdagavond 20 januari om 19.00 uur in Sporthal 'De Camp' in Woudenberg.

Een recreatief toernooi, waar iedereen aan mee kan doen. Bedrijven, buren, vrienden, familie, verenigingen worden opgeroepen om een team te vormen. Individuele aanmeldingen zijn ook mogelijk. Voor iedereen die van activiteit en gezelligheid houdt, wordt deze avond een feest.

Aanmelding zo spoedig mogelijk maar uiterlijk woensdag 10 januari, bij voorkeur per e-mail. Geef ook aan of je recreatief laag of hoog speelt.

Elk team heeft minimaal 2 dames in het veld staan en bij de recreanten laag tevens maximaal 2 nevobo leden. Minimum leeftijd is 13 jaar. De kosten bedragen € 10,-- p.p.

De opbrengst gaat naar BeHoCa. Een huis in Kenia waar 22 straatjongens wonen. Vier jaar geleden is Melissa Kreps de BeHoCa family gestart. BeHoCa staat voor Believe, Hope and Care. Geloof: Dat ze er niet alleen voor staan, maar dat er altijd Iemand bij hen is. Hoop: Dat ze naar school kunnen, dingen leren en uitzicht op een mooie toekomst hebben. Zorg: Dat ze een veilige plek hebben met mensen die om hen geven. De jongens hebben allemaal verschrikkelijke dingen mee gemaakt op straat. Van op straat slapen tot misbruik. Zijn in de gevangenis gezet om uit het zich van de toeristen te blijven. Ze moesten altijd vechten en overleven. Bij BeHoCa leren ze voor zichzelf te zorgen, krijgen liefde en waardering en bouwen aan hun eigen toekomst. Het zijn slimme jongens die hard (moeten) werken. Maar het is mooi om de vooruitgang te zien. De oudere jongens corrigeren de kleine jongens en zo vormen ze samen een grote familie. Samen hebben ze lol, maken ruzie, genieten en leren van elkaar.

Locatie:

Sporthal 'De Camp', De Bosrand 17, Woudenberg

Opgave en informatie bij voorkeur per email: volleyfeestbal@gmail.com / 06-11286220