• Een uitgelezen mogelijkheid om wijnen voor de feestdagen uit te zoeken.

    Willem van Leuveren

Wijnproeven voor het goede doel

06-11-2017, 13:31 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 10 november 2017, 19:30 tot 22:00

Locatie:

Stationsweg Oost , Woudenberg
Brasserie 1885/Hotel Schimmel
Woudenberg

Vrijdagavond 10 november a.s. vindt de jaarlijkse Lions Najaars Wijnproeverij plaats. Een uitgelezen kans om uw wijnvoorraad voor de feestdagen aan te vullen met de wijnen uit de selectie van Henri Bloem's Wijnkoperij uit Amersfoort. En daarbij een donatie te doen voor het goede doel dat Lions Club Scherpenzeel-Woudenberg dit jaar hebben gekozen; de Moirahoeve in Woudenberg. Moriahoeve wil een thuis zijn voor mensen met dementie en hun familie of vrienden. Een plek waar alle ruimte is voor bewoners, deelnemers aan dagactiviteiten en bezoekers in het Ontmoetingscentrum. Moriahoeve biedt veel vrijheid binnen de veiligheid van de hoeve. Het erf is op de voormalige boerderij van de familie van Ravenhorst in Woudenberg aan De Steeg 4a.

Onze wijnleverancier: Henri Bloem's Wijnkoperij uit Amersfoort.

Op uw zoektocht naar de lekkerste wijn wordt u aan de Leusderweg begeleid door mensen met vakkennis en inlevingsvermogen. Bent u op zoek naar een passende wijn bij uw gerecht? Huub Havik en Wim de Jong adviseren u graag in de winkel of via email! Zij zullen tijdens de proeverij aanwezig zijn om al uw vragen te beantwoorden. De bestelde wijnen worden natuurlijk weer gratis thuisbezorgd (vanaf een bestelling van 12 flessen) zodat u tijdens de feestdagen van een heerlijk glas wijn uit de selectie van deze proeverij kunt genieten! De bestelde wijn kunt u direct afrekenen via PIN.

Culinair genieten!

Deze wijnproeverij wordt gehouden bij Hotel Schimmel - Brasserie 1885 in Woudenberg. Samen met de Lions wijncommissie en Henri Bloem heeft de chef van Brasserie 1885 bij een vijftal wijnen uit deze proeverij, heerlijke amuses gemaakt die u tijdens het proeven worden geserveerd. Deze culinaire hoogstandjes zijn een extra garantie voor een geslaagd avondje culinair genieten.

Kom dus aanstaande vrijdag 10 november proeven! De zaal is open om 19.30 uur en het proeven start rond 20.00 uur.