• Word jij de eerste Pokerkampioen van Scherpenzeel?

    Open Nederlands Kampioenschap Poker
  • Open Nederlands Kampioenschap Poker
  • Open Nederlands Kampioenschap Poker

Word jij Scherpenzeels of Nederlands pokerkampioen? Voorronde ONK Poker in de Breehoek

18-01-2018, 18:21 | Lezersnieuws |

Datum:

dinsdag 6 maart 2018, 19:00 tot 23:00

Locatie:

Marktstraat 59, Scherpenzeel
Kulturhus de Breehoek
Scherpenzeel

Van januari tot en met mei vinden de voorrondes van het Open Nederlands Kampioenschap Poker plaats. In 125 horecagelegenheden en sportkantines door heel het land spelen zo'n 8.000 recreatieve pokerspelers mee om de beste amateur pokerspeler van Nederland te worden. Ook in Scherpenzeel wordt er een voorronde gehouden, op dinsdag 6 maart in de Breehoek!

Het mooie aan het ONK Poker is dat het evenement draait om de gezelligheid en dat iedereen vanaf 18 jaar mee kan doen. Deelnemen kost slechts €12,50. Je hoeft geen ervaren of goede pokerspeler te zijn om mee te mogen doen. Vrienden, familie en kennissen die ook nieuwsgierig zijn naar het spel kunnen zich natuurlijk ook inschrijven.

Als deelnemer aan de voorronde in de Breehoek maak je kans om 'Pokerkampioen van de gemeente Scherpenzeel' te worden. Uiteraard krijg je voor deze prestatie een mooie beker mee naar huis. Daarnaast kun je je kwalificeren voor de landelijke finales. Meerdere finalisten hebben vorig jaar een sponsoraanbieding gekregen, en daarmee internationale toernooien mogen spelen. Deze kans is ook dit jaar weer beschikbaar, dus wellicht speel jij je dit jaar in Team ONK Poker, en krijg je de kans om meerdere gesponsorde toernooien te spelen in het buitenland.

De Scherpenzeelse voorronde van het Open Nederlands Kampioenschap Poker is op dinsdag 6 maart om 19.00 uur in Kulturhus de Breehoek. Er wordt Texas Hold 'Em No Limit gespeeld, met een startstack van 15.000 punten. Meer informatie over de voorronde en inschrijving hiervoor is te vinden op www.debreehoek.nl/poker.