• Workshop digitale kaarten maken

    Rechtenvrij internet

Workshop digitale kaarten maken en versturen

31-10-2017, 15:20 | Lezersnieuws |

Datum:

donderdag 30 november 2017, 10:00 tot 11:30

Locatie:

Marktstraat 59, Scherpenzeel
Kulturhus de Breehoek
Scherpenzeel

De tijd van het versturen en het ontvangen van kaarten komt er weer aan. Vroeger werden de meeste Kerst -en Nieuwjaarskaarten via de postbode thuis bezorgd. Tegenwoordig worden er veel digitale kaarten toegestuurd via de mail.

Het versturen en ontvangen van de digitale kaarten leidde tot vragen bij SeniorWeb Scherpenzeel. Een goede reden voor het organiseren van een Workshop 'Digitale kaarten versturen en ontvangen'.

Tijdens de Workshop leren de deelnemers hoe zij de prachtigste kaarten kunnen maken en versturen via een tablet, computer of laptop. De verschillende manieren en mogelijkheden zullen tijdens de workshop de revue passeren.

Het ontvangen van digitale Kerstkaarten is altijd leuk, maar het ophangen of neerzetten lukt niet met een digitale kaart. Tijdens de bijeenkomst leren de deelnemers hoe de digitale kaarten afgedrukt kunnen worden, zodat deze kaarten bij de andere kaarten neergezet kunnen worden.

De workshop is op donderdag 30 november van 10.00 - 11.30 uur en wordt gehouden in Kulturhus de Breehoek, Marktstraat 59 in Scherpenzeel. De toegang is € 5,00.

Uiterlijk 16 november aanmelden via de website van Seniorweb Scherpenzeel: www.scherpenzeel.seniorweb.nl of telefonisch: 033 2773107.