• Workshop Skyp bij Seniorweb

    Marjon de Kruijff

Workshop Skype bij Seniorweb

14-11-2017, 15:20 | Lezersnieuws |

Datum:

maandag 27 november 2017, 10:00 tot 11:30

Locatie:

Marktstraat 59, Scherpenzeel
Kulturhus de Breehoek
Scherpenzeel

Seniorweb Scherpenzeel organiseert op 11 december een Workshop Skype. Skype is handig om contact te houden met bijvoorbeeld familie in het buitenland. U ziet en hoort elkaar! Videobellen of chatten... met Skype houdt u gemakkelijk contact met familie en vrienden.

Via Skype kun je een verhaal delen, een verjaardag vieren, een taal leren, vergaderen, samenwerken met collega's - praktisch alles wat je dagelijks samen moet doen. Je kunt Skype gebruiken op het apparaat dat voor jou het handigste is: je telefoon tablet of computer, of een tv met Skype. Je kunt gratis aan de slag met Skype, bijvoorbeeld om andere mensen op Skype te spreken, te zien en chatberichten te sturen. Met de nieuwste versie van Skype kun je zelfs groepsvideobellen uitproberen.

Tijdens de workshop komen de volgende onderwerpen aan de orde:

- het aanmaken van een account

- aanmelden bij Skype

- toevoegen van contactpersonen

- instellen van beeld en geluid

- testen van het geluid

- voeren van een videogesprek.

Het is de bedoeling dat deelnemers hun eigen apparaat, met daarop Skype gedownload, meenemen naar de workshop. Voor hulp bij het downloaden kunnen deelnemers terecht bij het Tabletcafé op 9 en 23 november van 10.00 - 11.30 uur in Kulturhus de Breehoek.

De workshop Skype is op maandag 11 december van 10.00 - 11.30 uur in Kulturhus de Breehoek, Marktstraat 59 in Scherpenzeel. Entree is € 5,00 per persoon.

Uiterlijk 27 november aanmelden via de website van Seniorweb Scherpenzeel: www.scherpenzeel.seniorweb.nl of telefonisch: 033-2773107.