• ZOMERVERKOOP

    Alex

Zomerverkoop bij Parousie op zaterdag 25 juni

24-05-2016, 13:41 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 25 juni 2016, 10:00 tot 15:00

Locatie:

Vlieterweg 17, Scherpenzeel
Stichting Parousie
Scherpenzeel

Op ZATERDAG 25 juni 2016 organiseren DE VRIENDEN VAN STICHTING PAROUSIE in samenwerking met bewoners, vrijwilligers en medewerkers een zomerverkoop.

Hoogtepunt is de verkiezing van de tractor van Scherpenzeel 2016. De hele dag paraderen tractoren op hun best over het terrein van Parousie waarna een jury de moeilijke taak heeft een wisselbokaal uit te reiken.

Natuurlijk verkopen we dan met trots onze zelf gekweekte groenten uit De Hof, onze eigen tuin. Ook kaas en worst van de beste kwaliteit worden tegen schappelijke prijzen aangeboden. Daarnaast bieden de verschillende kramen nog meer lekkers uit de naaste omgeving aan.

Op onze zomerfair kunt u een ambachtelijke bitterbal proeven maar ook een boerenijsje eten. Er zijn diverse kramen met onder andere decoratieve spullen, aloë vera, ansichtkaarten en advocaat. Ook kunt u zelf gemaakte producten bekijken en kopen

U kunt zich vermaken met de reuze sjoelbak . Een smid laat zijn ambacht in alle facetten zien.

Voor de kinderen zijn er allerlei spelletjes. Een treintje rijdt rond op de binnenplaats. De kippen, geiten en konijnen doen hun best om indruk te maken. Met de eieren van onze eigen kippen worden ook heerlijke appeltaarten gemaakt die u kunt proeven en kopen.

De opbrengst van deze verkoop besteden we aan het opknappen van de schuur. De bewoners kunnen daar straks een groot deel van hun dagbesteding doorbrengen,

Wij heten u hartelijk welkom en stellen uw bezoek zeer op prijs.

Namens vrienden, bewoners en medewerkers van Parousie