Zomerzangavond Dorpskerk Woudenberg

24-07-2016, 16:30 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 17 augustus 2016, 19:30 tot 21:00

Locatie:

Middenstraat , Woudenberg
Dorpskerk Woudenberg
Woudenberg

In samenwerking met het E-team van wijk 1 organiseert de Muziekcommissie van wijk 1 ook dit jaar weer een tweetal zomerzangavonden in de Dorpskerk. Ieder jaar mogen we weer velen uit Woudenberg en omgeving én vakantiegasten ontmoeten tijdens deze zomerzangavonden!

De tweede zomerzangavond is op DV woensdag 17 augustus 2016 om 19.30 uur. Deze avond komt de bekende Urker tenor Jan Loosman naar Woudenberg. Vorig jaar werd zijn prachtige zang ook door velen gewaardeerd.

Tevens verlenen deze avond Jantine Kalkman (trompet) en Arjan Wouters (orgel) hun medewerking. Arjan Wouters is een jonge talentvolle organist, die inmiddels al een behoorlijke bekendheid heeft gekregen.

Op deze zomerzangavond zingen we diverse bekende psalmen en liederen uit verschillende zangbundels. Ook dit beloofd een prachtige avond te worden. De verbindende meditatieve teksten op deze avond worden gesproken door ds. M. Messemaker.

De toegang voor deze avond is vrij. Ter bestrijding van de kosten is er een collecte aan de uitgang.Na afloop is er gratis koffie, thee of fris 'onder de toren'. Tevens kunt u naspreken met de musici! Iedereen heel hartelijk welkom!