• De organisatie van de Avondvierdaagse Scherpenzeel is er klaar voor!

    Avondvierdaagse Scherpenzeel

39ste Avondvierdaagse in Scherpenzeel

22-05-2017, 09:30 | Lezersnieuws | Tim van Dam

Eind april hebben alle vrijwilligers van de Avondvierdaagse in Scherpenzeel het draaiboek doorgenomen. Dat betekent dat zij er weer helemaal klaar voor zijn om de Avondvierdaagse van Scherpenzeel in goede banen te leiden!

Dit jaar wandelen we de avondvierdaagse van maandag 12 tot en met donderdag 15 juni 2017. Het is dan alweer de 39e editie! De week voorafgaand aan de Avondvierdaagse is de voorinschrijving. Op dinsdag 6 en woensdag 7 juni zitten de vrijwilligers voor je klaar om je in te schrijven voor dit gezellige en sportieve evenement. Van 19.00 uur tot 20.30 uur ben je welkom om je in te schrijven in Kulturhus de Breehoek. De inschrijfkosten zijn dan €5,-. Besluit je op maandag 12 juni toch nog mee te lopen? Ook de eerste wandeldag kun je je nog inschrijven. De kosten voor deze na-inschrijving zijn dan €7,-.

Onze hoofdsponsors zijn dit jaar Interface en E&P Scherpenzeel. Ontzettend blij zijn wij met hun steun, die het mogelijk maakt om voor de 39e keer de Avondvierdaagse in Scherpenzeel te organiseren!

Meer informatie kun je vinden op www.avondvierdaagsescherpenzeel.nl. En volg je ons al op Facebook? Ook daar komen alle actuele berichten over de Avondvierdaagse voorbij!