• De haring was vorig jaar mals, vet en vol van smaak.

    Wilem van Leuveren
  • De finale bieder verwirf het vaatje haring dat werd geveild.

    Willem van Leuveren
  • Veilingmeester Nielsson Kooijman aan het werk.

    Willem van Leuveren

De Lions Haringparty 2019. Leg die datum vast!

26-03-2019, 13:48 | Lezersnieuws | Ab

13 Juni aanstaande vindt de Lions Haringparty 2019 plaats bij Schimmel/Brasserie 1885 in Woudenberg. Dit wordt de vierde editie van het gezellige netwerkevent, waar lokale ondernemers en haringliefhebbers elkaar kunnen ontmoeten onder het genot van een drankje én de Hollandse Nieuwe Haring. 

Natuurlijk hebben de Lions het zo georganiseerd dat het vaatje nieuwe haring én een aantal andere, interessante producten zullen worden geveild voor een mooi, lokaal doel. Vorig jaar werd een cheque van € 6.500 uitgereikt aan Stichting Ponypret uit Woudenberg voor de aanschaf van een menwagen met mentuig om gehandicapte kinderen en volwassenen het plezier van een paardenritje te laten ervaren.

Dit jaar is de opbrengst van de Haringparty bestemd voor hockeyclub MHC ‘De Holestick’ uit Scherpenzeel, die het bedrag zal gaan gebruiken voor een verduurzaming van de kantine, zoals de isolatie van de achtergevel, het plaatsen van dubbel glas, het installeren van LED-verlichting en het vergroenen van de afvalstromen.

Arnold de Boer, voorzitter van MSC ‘De Holestick’ is bijzonder gelukkig met de toezegging van de Lions. ‘De Holestick wil als gezonde jonge vereniging graag investeren in een toekomst bestendige een duurzame accomodatie. Hiermee houden wij onze sport niet alleen betaalbaar, maar dragen wij ook bij aan een duurzamer Scherpenzeel. Daarom zijn wij de Lions dankbaar voor dit initiatief’.

De veiling zal plaatsvinden via het Amerikaanse systeem en worden geleid door de ervaren veilingmeester Nielsson Kooijman, bekend van zijn optreden in ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ en zijn wervelende show tijdens de editie van vorig jaar.  

Dus noteer 13 juni vast in uw agenda. Wij zullen u op de hoogte houden van de ontwikkelingen rondom de Haringparty en de adressen waar de kaarten gekocht kunnen worden.

Locatie: Schimmel/Brasserie 1885, 

Stationsweg-Oost 243 - Woudenberg

 

Toegang per persoon: € 12,50 - incl. 2 haringsetjes (drankje met een haring)

 

Programma

17.00 uur:    Aanvang

18.15 uur:    Welkomstwoord

Aansluitend:     Veiling van het haringvaatje

20:30 uur:     Afsluiting van de avond