• Uitje Voedselbank

    Jacco van den Essenburg

Eerste gezinnen van de Voedselbank naar de Dierentuin

16-01-2017, 09:02 | Lezersnieuws | Jacco van den Essenburg

Gezellig uitje voor gezinnen die zijn aangewezen op Voedselbank Woudenberg-Scherpenzeel, naar het Onky Donky huis te Rhenen.

Dit jaar is er voor het eerst via een burgerinitiatief een uitje georganiseerd voor deze gezinnen.

Zaterdag 7 januari was het dan zover, de eerste 7 gezinnen van de Voedselbank Woudenberg-Scherpenzeel konden, dankzij Stichting Onky Donky een dagje uit hadden naar Ouwehands Dierenpark Rhenen.

Ondanks het slechte weer konden de gezinnen gebruik maken van de dierentuin en naar de shows.

De vrijwilligers hadden na de welkomstwoord geregeld dat de kinderen limonade kregen en de ouders koffie of thee te drinken met wat lekkers erbij.

Tussen de middag werd er een lunch geserveerd en aan het einde van de dag konden ze met een chocoladefontein nog wat lekkers eten en drinken.

De gezinnen gingen met een glimlach weg en de kinderen kregen nog een attentie mee van de dierentuin.

Het was een dag waarin vijf woorden centraal stonden; Liefde, Eigenwaarde, Zelfvertrouwen, Zelfredzaamheid en Gezelligheid.

Namens het burgerinitiatief willen wij KN-Travel uit Woudenberg bedanken dat ook hun ervoor gezorgd hebben dat het dagje mogelijk was door een bus ter beschikking te stellen.

Het was een geslaagd uitje en hopen namens het burgerinitiatief in de loop van het jaar met nog een groep er naar toe te gaan. Deze uitjes worden dan ook gecoördineerd vanuit het burgerinitiatief in samenwerking met Onky Donky.