• Jeugd in actie in De Breehoek

    Stichting zaalvoetbal Scherpenzeel

Elektro16 ook komend seizoen hoofdsponsor jeugd zaalvoetbal competitie Scherpenzeel

14-03-2018, 14:59 | Lezersnieuws | Timo

Ook in het seizoen 2018/2019 zal Elektro16 uit Scherpenzeel weer hoofdsponsor zijn van de jeugd zaalvoetbal competitie te Scherpenzeel. Voor het 3 jaar zal stichting zaalvoetbal Scherpenzeel deze competitie gaan organiseren, en is dan ook zeer verheugd dat Elektro16 opnieuw de naamdrager zal zijn.

In het seizoen 2016/2017 werd deze jeugd competitie voor de eerste maal georganiseerd. Vanaf het begin is Elektro16 hierbij betrokken als hoofdsponsor en tevens naamdrager. Het eerste seizoen konden 8 teams verwelkomt worden als deelnemer. Dit seizoen groeide de competitie direct, en doen er liefst 12 jeugd teams mee. Natuurlijk hoopt zowel de hoofdsponsor, als het bestuur van Stichting zaalvoetbal Scherpenzeel deze groei ook het komende seizoen voort te zetten.

Elektro16 is een jong en groeiend, maar zeker niet onervaren, bedrijf uit Scherpenzeel. Zij richten zich op alles dat te maken heeft met elektra. Ook installaties op het gebied van WIFI, data, telecom en glasvezel zijn een greep uit hun vakgebied.

Direct na de zomervakantie van 2018 zal het nieuwe seizoen aanvangen. In de inschrijving zal vanaf 1 april geopend zijn. Net als dit seizoen zullen de team verdeeld worden over een eerste en 2 klasse. Deelname is mogelijk voor zowel jongens als meiden die geboren zijn in de jaren 2002 tot en met 2007.

Meer informatie over onze jeugd competitie, of het aanvragen van een inschrijfformulier, ga naar www.zaalvoetbalscherpenzeel.nl of stuur een mail naar info@zaalvoetbalscherpenzeel.nl