• Ad Verbeek (links), voorzitter Avondvierdaagse en Marien van Ede, directeur E&P

    Ivonne Veenendaal

E&P Scherpenzeel nieuwe hoofdsponsor Avondvierdaagse

01-06-2017, 14:11 | Lezersnieuws | Ivonne Veenendaal

De organisatie van de Avondvierdaagse is ontzettend blij dat E&P Scherpenzeel een nieuwe hoofdsponsor is! E&P Scherpenzeel bestaat uit drie takken: E&P Uitzendburo, E&P Handel en Techniek en E&P Opleiding en Advies. Alle drie de takken zijn volledig gericht op lassers en fitters en daarmee zijn zij dé totaaldienstverlener op lastechnisch gebied.

Ad Verbeek (voorzitter Avondvierdaagse, links op de foto) en Marien van Ede (directeur E&P) hebben deze week het sponsorcontract getekend voor twee jaar. Ieder jaar is de organisatie van de Avondvierdaagse ontzettend dankbaar voor de steun van haar sponsors. Zij maken het immers mogelijk dat dit leuke evenement ieder jaar opnieuw weer gerealiseerd kan worden!

Wil je zelf ook mee wandelen met de Avondvierdaagse en de mooie routes in en rond Scherpenzeel meemaken? Op dinsdag 6 en woensdag 7 juni zijn de voorinschrijvingen in Kulturhus de Breehoek van 19:00 tot 20:30. Ook op de eerste wandeldag op maandag 12 juni is het nog mogelijk om in te schrijven voordat we van start gaan! Meer informatie is te vinden op www.avondvierdaagsescherpenzeel.nl en op Facebook en Twitter!