Geslaagd Dubbeltoernooi bij tafeltennis vereniging T.V.S.

19-12-2018, 14:01 | Lezersnieuws | Kees

Erwin Voortman en HarmJan van den Herik beste dubbelaars bij T.V.S.

Op Maandag 17 December jl. werd bij tafeltennisvereniging T.V.S. het jaar 2018 afgesloten met het “Dubbeltoernooi”dat deel uit maakt van het Van Braak Accountants toernooi circuit waarbij naast de dagprijzen ook punten zijn te verdienen voor de titel Speler van het Jaar. Tijdens dit dubbeltoernooi werden een vijftal rondes gespeeld (bij de jeugd vier) waarbij de teams telkens van samenstelling wisselden.

Bij de jeugd was titelverdediger HarmJan van den Herik bij het ingaan van de laatste ronde al bijna zeker van de winst en door ook de laatste partij samen met Tim van Viegen te winnen van Lars van Bruchem en Emiel Lagerweij pakte hij opnieuw de toernooiwinst en de gouden medaille. De strijd om de tweede (zilver) en derde plaats (brons) was spannend want Ruben van de Velde verloor in de laatste ronde van Justin Legemaat waardoor Jip Sluijter met een overwinning hem voorbij kon gaan maar Jip slaagde niet daarin door met Joelle Bochem met 2-1 te verliezen van Mark Duinkerke en Sven Bochem waardoor Ruben tweede en Jip derde bleef.

Bij de senioren verdedigde Erwin Voortman in de laatste ronde met succes zijn koppositie door samen met Serge Hoek te winnen van de combinatie Andre Opendorp en Sjaak van Vugt. Voor de bezetting van de tweede en derde plaats kwamen nog meerdere spelers in aanmerking en moest alles beslist worden in de laatste ronde. De eerder genoemde nederlaag van Andre Opendorp kostte hem de tweede plaats maar de gewonnen game was voldoende om Evert van de Beek voor te blijven die zijn laatste partij met 2-0 verloor. De tweede plaats werd een prooi voor Rein Schellingerhout die aan de zijde van Mike Opendorp wel de volle winst pakte in de slotronde tegen Erik Valkenburg en Gerard van Deelen. De poedelprijs was dit keer voor Sjaak van Vugt, die daarmee een kroon zette op zijn te korte tafeltennis carriere.

Op Maandag 7 Januari wordt het seizoen in 2019 weer vervolgd, dan staat het derde toernooi van het Van Braak Accountants toernooi circuit (het Mix-teornooi) voor jeugd en senioren op het programma.

Heeft u ook voornemens om in het nieuwe jaar meer te gaan bewegen dan bent u van harte welkom om eens te komen kennismaken met de tafeltennissport. Kom gerust eens langs op de maandagavond in “de Breehoek”om een balletje te slaan.

Voor meer nieuws en info over T.V.S. kijk dan op www.tvsnetpost.nl of op Facebook