Hans Mark en Lars van Bruchem eerste winnaars bij T.V.S.

09-01-2019, 13:33 | Lezersnieuws | Kees

Hans Mark en Lars van Bruchem eerste winnaars bij T.V.S.

Maandag 7 Januari werd bij tafeltennisvereniging T.V.S. het jaar 2019 begonnen met het traditionele mix-toernooi. Dit toernooi maakt ook deel uit van het Van Braak Accountants toernooi-circuit waarbij naast de dagprijzen ook punten zijn te verdienen voor de titel Speler van het Jaar. Tijdens dit toernooi, wat al jaren een goede voorbereiding is op de naderende voorjaarscompetitie, wordt er gespeeld volgens de normale regels. De opzet was hetzelfde als vorig jaar want ook nu waren de deelnemers verdeeld in verschillende groepen waarin telkens een vrije loting was toegepast voor de vier rondes die werd gespeeld.

Bij de jeugd was de winnaar van vorig jaar Lars van Bruchem opnieuw de sterkste want hij wist ongeslagen te blijven, hij verloor daarbij zelfs geen game. De winnaar van de zilveren medaille werd Ruben van der Velde die de meeste punten haalde in de tweede groep, de bronzen medaille was voor Sven Bochem die in de derde groep als beste eindigde.

Bij de senioren wist de winnaar van vorig jaar niet opnieuw te winnen want het was Hans Mark die door alle vier zijn partijen te winnen de zege pakte, ook Hans leverde geen game in. De andere prijswinnaars waren Bart van Vugt die in groep twee driemaal tot winst kwam en alleen in de openingsronde tegen Andre Opendorp een nederlaag leed. In groep drie ging de winst naar Gerrit Barten die naast drie overwinningen een nipte 3-2 nederlaag leed tegen Bart van Vugt.

Het volgende toernooi van het Van Braak Accountants toernooi circuit (het vierde) zal plaatsvinden na afloop van de competitie, dat zal dan een dubbeltoernooi zijn.

Liefhebbers die ook eens willen kennismaken met de tafeltennissport zijn altijd welkom op de maandagavond in “de Breehoek” om een balletje te slaan.

Voor meer nieuws en info over T.V.S. kijk dan op www.tvsnetpost.nl of op Facebook