• overzicht TVS mix-toernooi

  johndeweerdt
 • winnaar Jan in actie

  johndeweerdt
 • winnaar Wilco in actie

  johndeweerdt
 • winnaar Aris in actie

  johndeweerdt

Jan van de Beek en Lars van Bruchem opnieuw winnaars Mix-toernooi

10-01-2018, 13:20 | Lezersnieuws | B.C. de Koning

Jan van de Beek en Lars van Bruchem opnieuw eerste winnaars bij T.V.S. in 2018

Op Maandag 8 Januari jl. werd bij tafeltennisvereniging T.V.S. het jaar 2018 begonnen met het traditionele mix-toernooi. Dit toernooi maakt ook deel uit van het Van Braak Accountants toernooi circuit waarbij naast de dagprijzen ook punten zijn te verdienen voor de titel Speler van het Jaar. Tijdens dit toernooi, wat al jaren een goede voorbereiding is op de naderende voorjaarscompetitie, wordt er gespeeld volgens de normale regels. De opzet wat iets gewijzigd t.o.v. voorgaande jaren want nu waren de deelnemers verdeeld in verschillende groepen waarin telkens een vrije loting werd toegepast voor de vier ronden die werden gespeeld.

Bij de jeugd was de winnaar van vorig jaar Lars van Bruchem opnieuw de sterkste want hij wist ongeslagen te blijven, hij verloor daarbij zelfs geen game. De winnaar van de zilveren medaille werd Ernst Jan Doorn die de meeste punten haalde in de tweede groep, de bronzen medaille was voor Harm Jan van den Herik die in de eerste groep nipt achter winnaar Lars eindigde.

Ook bij de senioren wist de winnaar van vorig jaar opnieuw te winnen want het was Jan van de Beek die alle vier zijn partijen wist te winnen en alleen tegen Erik Valkenburg en Erwin Oussoren een game verloor. De andere prijswinnaars waren Wilco Nieuwenhuizen die in groep twee driemaal tot winst kwam en alleen tegen Evert van de Beek een nipte 3-2 nederlaag leed. In groep drie ging de winst naar Aris van Viegen die de winnaar van het laatst gehouden dubbeltoernooi, Niek Wisse, net voor wist te blijven.

Het volgende toernooi van het Van Braak Accountants toernooi-circuit (het vierde) zal plaatsvinden na afloop van de competitie, dat zal dan een dubbeltoernooi zijn.

Liefhebbers die ook eens willen kennismaken met de tafeltennissport zijn altijd welkom op de maandagavond in "de Breehoek" om een balletje te slaan.

Voor meer nieuws en info over T.V.S. kijk dan op www.tvsnetpost.nl of op Facebook