• Optreden jeugdslagwerkgroep

  Caecilia
 • Optreden

  Caecilia
 • Optreden

  Caecilia
 • Optreden Sla je Slag

  Caecilia

Jeugdslagwerkgroep naar muziekfestival

21-06-2018, 23:12 | Lezersnieuws | wilma

De jeugdslagwerkgroep van Caecilia Scherpenzeel, bestaande uit 20 leden met een gemiddelde leeftijd van 13 jaar, is zaterdag 2 juni op een muziekfestival in Heijen geweest. De groep heeft een mooi en leuk programma gespeeld met stukken als: ‘Beat It’, ‘Triller’ en ‘Echoes of theRising Sun’.

Het festival werd gejureerd door een professionele jury, wat extra spanningen met zich meebrengt voor de jonge slagwerkers. De muzikanten namen het dan ook erg serieus en ze hebben laten zien dat zij ook onder druk kunnen presteren. Hierom is het optreden beloond met een verdienstelijke 80, 75 van de 100 punten. 

Dirigent Pieter Senden benadrukt na het optreden nog eens extra dat het een mooie prestatie is, zeker gezien het voor vele van de muzikanten de eerste keer was dat zij meededen aan een dergelijk festival. Daarnaast is het ook een erg leerzame en leuke ervaring voor de nog jonge groep.

Caecilia Scherpenzeel timmert hard aan de weg, deze prestatie van de jeugdslagwerkgroep is daar slechts één voorbeeld van. Zo zijn er nog voor de zomervakantie twee optredens die de vereniging geeft binnen de dorpsgrenzen. Gratis en erg leuk om te bezoeken: 

Fanfareorkest dinsdagavond 3 juli 19.45uur Voorposten/Heuvelskamp. 

Slagwerkgroep vrijdagavond 6 juli om 19.30 uur op eigen terrein Willaerlaan 86 (naast het zwembad) voor meer info: www.caecilia-scherpenzeel.nl