Kerstkaart bezorgactie voor goed doel

06-12-2017, 23:00 | Lezersnieuws | de 8hoek

Kerstkaart bezorgactie bij "de Achthoek"

De commissie: Zending,Werelddiaconaat en Ontwikkelingssamenwerking van de Protestantse Gemeente "de Achthoek" te Scherpenzeel, organiseert net als voorgaande jaren een kerstkaarten-bezorgactie. De opbrengst is bestemd voor een project van Kerk in Actie in Myanmar.

Dit project zet zich in om lichamelijk gehandicapten in Myanmar de benodigde medische verzorging te geven. Ook wordt er een vakopleiding aangeboden zodat deze mensen kunnen gaan zorgen voor eigen inkomsten zodat ze een bestaan kunnen opbouwen.

Zonder deze hulp is er voor deze groep mensen geen toekomst in dit land.

De kerstkaarten dienen gebundeld te worden ingeleverd in een gesloten plastic tas, A4 enveloppe o.i.d. en voorzien van voldoende geld. De kosten bedragen € 0.45 per stuk.

Elk poststuk zal worden voorzien van een stempel zodat de ontvanger kan zien dat dit door vrijwilligers van de Achthoek is bezorgd.

Dit is een mooie mogelijkheid om voordelig uw kaarten te laten bezorgen!

Het inleveren kan t/m 20 december tot 18.00 uur bij : Rijnschoten 6 of Rembrandtlaan 48.

Een groep vrijwilligers zullen de kaarten bestemd voor de bebouwde kom van Scherpenzeel en Renswoude dan voor de Kerstdagen bezorgen. Bij vragen kunt u contact opnemen met Jaap en Marja Rijlaarsdam tel. 033.2772489

We hopen van harte dat heel veel mensen mee zullen doen, zodat we een mooi bedrag kunnen overmaken naar ons project TLMI in Myanmar van Kerk in Actie.