• KV Woudenberg 5 in hun nieuwe wedstrijdtenue

    Roos Jongsma

Kraamzorg Midden Nederland nieuwe shirtsponsor Vijfde

02-10-2016, 15:00 | Lezersnieuws | Rick van Bentum

Afgelopen zaterdag mocht het Vijfde de nieuwe wedstrijdshirts in ontvangst nemen. Kraamzorg Midden Nederland, de grootste kraamzorgorganisatie in de regio, is trotse shirtsponsor van dit team.

Liesan Beishuizen, directeur van Kraamzorg Midden Nederland, is met korfbal opgegroeid. Zelf korfbalde zij bij KCD Doorn en haar zoon Dirk Jan speelt nu in het Vijfde. Aangezien het Vijfde veel in het werkgebied van Kraamzorg Midden Nederland speelt en het team een nieuwe shirtsponsor zocht, was het een logische stap om dit team in het nieuw te steken.

Kraamzorg Midden Nederland is de grootste onafhankelijke kraamzorgorganisatie in Regio Amersfoort. Met 85 medewerkers verzorgen zij zo'n 50% van de markt in de regio. Hun werkgebied ligt in een straal van 25 kilometer om Amersfoort; ook Woudenberg hoort hier dus bij. Ze willen het aanspreekpunt, adviseur en steun in de zwangerschap en bij kraamzorg zijn. Zo hebben zij naast de reguliere kraamzorg ook een Adviespunt Borstvoeding opgericht, waar men terecht kan met vragen over borstvoeding. Kijk voor meer informatie over Kraamzorg Midden Nederland op www.kraamzorgmidden.nl

Korfbalvereniging Woudenberg is trots dat zo'n maatschappelijk betrokken en regionale organisatie als Kraamzorg Midden Nederland een samenwerking met de club aangaat en wenst het Vijfde veel succes en plezier met hun nieuwe wedstrijdshirts.