• Lezen in de vakantie

    Rechtenvrij Pixabay

Lees in de zomervakantie!

16-07-2019, 18:24 | Lezersnieuws | Marjon

De Bibliotheek Scherpenzeel gaat niet op vakantie. De hele zomer kan er gebruik gemaakt worden van de Bibliotheek Scherpenzeel op de normale openingstijden. Lekker digitaal lezen in de vakantie? Met de VakantieBieb-app neem je ruim 50 e-books overal met je mee. Er is van alles wat: spanning, chicklit, literatuur en informatief. De VakantieBieb is nu open met e-books voor jeugd en volwassenen. Ook gratis beschikbaar voor niet-leden. https://www.onlinebibliotheek.nl/vakantiebieb.html

DigiCafé blijft ook open tijdens de zomervakanite. Op donderdag 18 juli, 1 augustus, 15 augustus en 29 augustus is er DigiCafé. Tussen 10.00 en 11.30 uur bent u dan welkom om kleine digitale problemen op te lossen,  informatie uit te wisselen of voor wat instructies.  (www.seniorweb.nl/scherpenzeel)

Klik & Tik gaat ook gewoon door, iedere donderdagmorgen van 10.00 tot 11.00 uur. Klik & Tik is het programma voor iedereen die digivaardiger wil worden, ook voor de absolute beginner.

Het is belangrijk voor kinderen om ook tijdens de vakantie te lezen. Het blijkt dat veel kinderen last hebben van een vakantiedip wanneer er zes weken niet gelezen wordt. In de bibliotheek is voldoende keuze, zowel in de leesboek als bij de informatieve boeken. Er is altijd wel iets interessants te vinden.

Een paar activiteiten gaan deze zomer niet door: Kleutermuziek en Taal, Thee & Koffie. Deze activiteiten starten weer in september.

Meer informatie over de Bibliotheek Scherpenzeel: www.bibliotheekscherpeneel.nl