• TabletCafe

    MdK

Maak kennis met SeniorWeb Scherpenzeel

06-01-2017, 18:31 | Lezersnieuws | ajh

Het Leercentrum SeniorWeb Scherpenzeel organiseert tijdens de SeniorWeb jubileumweek verschillende activiteiten. Op dinsdagmiddag en -avond 17 januari (van 14.00 - 20.30) en donderdagochtend 19 januari (van 10.00-12.00) kan er kennis gemaakt met onze ambassadeurs en met de activiteiten van het leercentrum.

De bezoekers kunnen meedoen met een QR-quiz, de Bee-Bot robot kan bestuurd worden en meedoen met het Rad van Fortuin (gratis deelname met mooie prijzen). Verder kan er getest worden hoe digitaal vaardig u bent.

Het programma van de activiteiten in 2017 wordt gepresenteerd. SeniorWeb Scherpenzeel organiseert onder anderen: cursussen, workshops, TabletCafe (twee keer per maand) en maandelijks het TabletCafé XL. Niet te vergeten het spreekuur op afspraak.

SeniorWeb Scherpenzeel zet zich in voor de participatie en zelfontplooiing in de Digitale Samenleving. Zodat iedereen digitaal fitter wordt en zelfstandig zijn weg kan vinden in de digitale wereld.

Voor meer informatie kunt u terecht op https://scherpenzeel.seniorweb.nl

In september 1996 werd de website van SeniorWeb gelanceerd op de 50PlusBeurs. Inmiddels is dat alweer 20 jaar geleden en dat moet gevierd worden! Diverse Leercentra besteden aandacht aan het 20-jarig jubileum van SeniorWeb.