• Mannequins

    Riet Osnabrugge

Modehuis Nicole trekt volle zaal

08-03-2018, 17:44 | Lezersnieuws | Riet

Op woensdag 7 maart showden vijf mannequins van Modehuis Nicole uit Scherpenzeel de nieuwe voorjaarsmode van 2018.

De zaal was tot de laatste plaats bezet toen Riet Osnabrugge, namens de Ontspanningscommissie van de SWO, de bezoeksters van harte welkom heette. Na een echte winterweek, met veel plezier voor de schaatsliefhebbers, gaan we op deze heerlijke lentedag kennismaken met de nieuwe voorjaarsmode.

Een speciaal woord van welkom was er voor Rosanna Veenhof van Modehuis Nicole, haar assistente Herma en haar vijf mannequins.

Een vrolijke voorjaarsmode met leuke jurkjes gecombineerd met bijpassend vestje of jasje, soepel vallende rokken met kleurrijke shirts en blousons en pantalons. Hierbij lag de nadruk vooral op draagbaar met elastiek in de taille. Mooie kleurencombinaties werden geshowd. De basiskleur marineblauw werd gecombineerd met fuchsia, roze, kobalt en appeltjesgroen in bloemetjesmotieven en strepen. Vlotte jasjes, soms dubbelzijdig te dragen, maakten de outfit compleet. Ook was er veel aandacht voor bijpassende sjaals, sieraden en tassen.

Lady speaker Rosanna vertelde uitgebreid over de gebruikte materialen, merken en prijzen van de door de modellen geshowde kleding, veelal tot maat 48 verkrijgbaar in de winkel. Bij Modehuis Nicole kan men altijd kleding op zicht meenemen en desgewenst komen zij na een telefoontje bij u aan huis.

Na een daverend applaus bedankte Riet, namens de aanwezigen, Modehuis Nicole en de mannequins voor deze gezellige modemiddag en de cake bij de koffie en onderstreepte dit met een prachtig boeket bloemen voor Rosanna en Herma. Bij de uitgang werd door de mannequins nog een kortingscoupon aan de bezoeksters uitgereikt.