• Ons Genoegen bereidt zich voor op concerconcours

    Martijn Pranger Fotografie

Najaarsconcert in teken van concours

30-10-2016, 21:20 | Lezersnieuws | Ons Genoegen Renswoude

Harmonievereniging Ons Genoegen uit Renswoude geeft op zaterdag 19 november een najaarsconcert in gebouw 't Podium aan de Nijborg 2 in Renswoude. De concertavond staat in het teken van het concertconcours van een week later.

De avond wordt geopend door fanfare De Bergklanken uit Berghuizen onder leiding van Jan Hibma. Het Drentse orkest speelt 'Song of Praise', 'De Gaastmar' en 'Broken Sword'. Het harmonieorkest van Ons Genoegen speelt na de pauze onder leiding van Chris Kok 'La Rodana', 'Kebek' en 'The Hounds of Spring'.

Concertconcours

De beide orkesten doen een week later mee aan een concertconcours in Hoogeveen. In theater- en congrescentrum De Tamboer spelen de orkesten voor een professionele jury van de Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie, de KNMO. Omdat Hoogeveen niet om de hoek ligt, houdt Ons Genoegen op 19 november speciaal voor inwoners van Renswoude en andere belangstellenden dit najaarsconcert.

De concertavond begint om 20.00 uur, de zaal is om 19.30 uur open. Kaarten kosten 5 euro en zijn voorafgaand aan het concert te koop aan de deur. Meer activiteiten en informatie over Ons Genoegen is te vinden op www.onsgenoegen.org.