• taart met de winnende tekeningen

    Rob van de Bor
  • prijswinnaars, Thijn, Fleur, Rajan, Emma, Wesley, Anna, Rick, Wilmer en Maylenka

    Rob van de Bor

Prijswinnaars tekenwedstrijd VLTD 15 jaar op het landgoed

17-07-2019, 17:48 | Lezersnieuws | Ria

Al 15 jaren worden er op landgoed Scherpenzeel buitenlessen gegeven. Om dit te vieren is er een tekenwedstrijd gehouden. Alle scholen hebben hier aan meegedaan. De winnende tekeningen zijn gedurende 4 weken geëxposeerd geweest in de bibliotheek.

Tijdens een feestelijke bijeenkomst in de schaapskooi, het beheerkantoor van Govert Bos, hebben  de winnaars hun prijs in ontvangst genomen. Een rugzak gevuld met veldwerkmaterialen om nog meer natuur te gaan ontdekken.

Samen met hun ouders zijn de winnaars ontvangen door Hr. en Mw. Patijn. Bakker Ritmeester heeft een prachtige taart gemaakt met de winnende tekeningen daarop afgebeeld. Van de tekeningen zijn ansichtkaarten gemaakt. Deze gaan weer bij de buitenlessen gebruikt worden met een bijbehorende opdracht. Fleur, Emma, Rick, Wesley, Maylenka, Wilmer, Anna, Thijn, en Rajan hebben een toelichting gegeven op hun winnende tekening. Daaruit blijkt wel dat de leerlingen de buitenlessen heel leuk vinden. Alle vrijwilligers van het project “van luchtkasteel tot dassenburcht” zijn ook bedankt, want zij maken de praktische uitvoering mogelijk.