• Chantal de Wit met de gewonnen awards

    Nicole rijkers fotografie

Scherpenzeelse trouwleveracier wint twee ZIWA awards

09-10-2018, 15:23 | Lezersnieuws | Chantal


De scherpenzeelse Chantal de wit van Beautysalon beyoutiful wint twee awards voor beste trouwfotograaf en beste bruidshaar- en make-upartiest van de provincie Gelderland. De ZIWA awards maakte donderdag 4 oktober de winnaars in de verschillende categorieën bekend. 

Scherpenzeel - ZIWA word elk jaar gehouden in 14 landen en erkend uitmuntendheid en service aan bruiloft leveranciers. Het is de enige internationale wedding awards in de industrie waarbij de winnaars worden gekozen door professionals, bruidsparen en een vakjury. Vanaf 17 september kon nederland stemmen op de beste leveranciers in de huwelijksbranche. De winnaars maken daarmee kans op internationale erkenning in de trouwindustrie. Deze werd uitgereikt aan de winnaars per provincie en in iedere categorie word 15 oktober een landelijke winnaar gekozen.
 
Heel Nederland stemde massaal op hun favorieten leveranciers. Uiteindelijk wist Chantal de hoogste stemmen te behalen in de categorie beste trouwfotograaf en bruidshaar- en make-upartiest van de provincie Gelderland en wist daarmee maar liefst twee ZIWA awards in de wacht te slepen. 

Chantal is trots op haar winst. “Het winnen van deze awards is een droom die uit komt. Als leverancier in de trouwbranche zorg ik er voor dat het bruidspaar de dag van hun leven beleefd. Als bruidshaarstylist en visagist maak ik graag de mooiste versie van de bruid en als trouwfotograaf leg ik de momenten op een bruiloft vast zodat het bruidspaar altijd een tastbare herinnering heeft aan hun liefdevolle dag. Voor mij is het elke dag een feest om bruiden en bruidsparen te laten stralen en als je daarmee dan deze 2 fantastische prijzen wint dan maakt dat het hele plaatje compleet!''
Www.beautysalonbeyoutiful.nl