• Groepsfoto uitje Stichting Burgerinitiatief Woudenberg

    jacco van den Essenburg

Stichting Burgerinitiatief Woudenberg gaat met de eerste gezinnen naar de Dierentuin

08-05-2017, 16:21 | Lezersnieuws | Stichting Burgerinitiatief Woudenberg

Afgelopen zaterdag zijn de eerste gezinnen uit Scherpenzeel die aangesloten zijn bij Stichting Burgerinitiatief Woudenberg naar de Dierentuin geweest.

De vrijwilligers hadden na het welkomstwoord geregeld dat de kinderen limonade kregen en de ouders koffie of thee met een stuk taart erbij. Tussen de middag werd er een lunch geserveerd en aan het einde van de dag konden ze genieten van wat drinken met een zakje chips. De gezinnen hebben een rondleiding van een gids gehad door Ouwehands Dierenpark te Rhenen.

De gezinnen gingen met een glimlach weg en de kinderen kregen een attentie mee van de dierentuin en een diploma. Het was een dag waarin vijf woorden centraal stonden liefde, eigenwaarde, zelfvertrouwen en gezelligheid.

Het was een geslaagd uitje en we hopen namens Stichting Burgerinitiatief Woudenberg in samenwerking met Stichting Onky Donky en Ouwehands Dierenpark te Rhenen met groepen te gaan. Voor inlichtingen kunt u ons mailen of bellen met Stichting Burgerinitiatief Woudenberg burgerinitiatief.woudenberg@gmail.com of 06-47016035.