• Een fraaie actie van de Woudenbergers

    John Haket

Vallei Accountants/Dames 1 pakt volle winst tegen Scylla Dames 3

11-12-2016, 13:51 | Lezersnieuws | Folkert van der Molen

Na het verlies van vorige week was het tijd voor punten voor het team Vallei Accountants/Dames 1 uit Woudenberg. De wedstrijd begon met Amber en Manouk op buiten, Hendi en Laura op midden, Martine op de diagonaal en Jorin als spelverdeler.

In de eerste set ging het eerst gelijk op. Daarna maakte Vallei Accountants/Dames 1 veel service fouten en de dames uit Wageningen hadden een goed antwoord op de aanval van Woudenberg. Woudenberg keek tegen een flinke achterstand aan, maar herpakte zich en vocht terug. Heel lang werd de set niet uitgespeeld werd uiteindelijk met een extreme stand 33-31 de winst gepakt door Woudenberg. Het verlies na de eerste set hakte erin bij de tegenstander en Vallei accountants/Dames 1 maakte hier gebruik van en stond sterk te spelen, bovendien waren eigen fouten een stuk minder aanwezig. De tweede set werd dan ook ruim gewonnen met 25-13.

De 3e en de 4e set werd op dezelfde manier gewonnen met de uitslagen van 25-17 en als afsluiter een stand van 25-6. Na een extreem begin van de wedstrijd heeft Vallei Accountants/Dames 1 een sterk eigen spel laten zien. Met deze vijf punten sluit Woudenberg weer goed aan bij nummer 1 en 2 en is alles mogelijk. Dit was de laatste wedstrijd van 2016. De volgende wedstrijd is op 14 januari om 18:15 in de Camp.