Vallei Accountants/Dames 1 strijdend naar de overwinning

15-11-2015, 14:11 | Lezersnieuws | Folkert van der Molen

Afgelopen zaterdag stond voor Vallei Accountants/Dames 1 de wedstrijd tegen D.O.S Dames 1 op het programma. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden, omdat de beide teams onder elkaar in de ranglijst staan. Woudenberg begon met Hendi en Suzanne op midden, Martine en Marcella op buiten, Tessa op de diagonaal en Jorin als spelverdeler.

Woudenberg begon vol goede moed aan de wedstrijd, maar maakte nog te veel eigen fouten, waardoor de dames uit Lunteren de set pakte met 23-25. In de 2e set kwam Amber erin op buiten en speelde Hendi en Marcella weer op midden. Deze set begon wat flauwtjes en ook nu kon Woudenberg niet de bovenliggende partij zijn. De set werd verloren met 13-25.

Bij de 3e set was er een laatste kans om nog te winnen en Woudenberg was vastbesloten dat ook te doen. Sophie en Suzanne kwamen erin en de dames lieten ander spel zien dan de sets hiervoor. Woudenberg had de knop om gezet en vocht voor elke bal. Dat resulteerde in een setwinst met 25-22.

De 4e set moest ook gewonnen worden en de dames lieten dezelfde strijdlust zien. Ook nu kon Woudenberg het afmaken en versloeg de tegenpartij met 25-15. Nu het 2-2 in sets stond was een 5e set nodig. Woudenberg begon sterk met een voorsprong, maar kon deze niet vasthouden. Dit leidde tot super spannende laatste set, waarin Hendi er nog in kwam om het af te maken en die Woudenberg won met 15-13. Vallei Accountants/Dames 1 is vastbesloten deze koers verder te zetten en spelen de volgende wedstrijd op 21 november in Wageningen.