• Een fraaie aanval van de Woudenbergse dames

    John Haket

Vallei Accountants/Dames 1 wint sterk van Renswouw DS 2

17-10-2016, 07:31 | Lezersnieuws | Folkert van der Molen

Afgelopen zaterdag stond voor Vallei Accountants/Dames 1 een belangrijke wedstrijd op het schema, namelijk tegen de nummer 1. Voor de positie in de competitie zou het heel goed uitkomen als deze wedstrijd gewonnen zou worden door de Woudenbergse dames.

De wedstrijd begon met de volgende opstelling: Marcella en Manouk op buiten, Laura en Hendi op midden, Tessa op de diagonaal, Mandy als spelverdeelster en Kim als libero. De eerste paar punten liepen erg gelijk op. De teams waren erg aan elkaar gewaagd. Voor het publiek zaten er leuke rally's tussen, maar Renswouw DS 2 wist uiteindelijk de set te pakken met 23-25.

De tweede set begon met dezelfde opstelling. Vallei Accountants/Dames 1 begon dit keer veel sterker. Alles liep zoals het moest lopen. Manouk had een paar mooie aanvallen en de set-ups van Mandy kwamen erg goed aan bij de speelsters. Even wist Renswouw DS 2 het nog moeilijk te maken, maar Vallei Accountants/Dames 1 had de overhand. Zij wisten deze set dan ook te winnen met 25-16.

De derde set startte weer hetzelfde. Het liep weer erg goed aan Woudenbergse kant. De dames van Renswouw DS 2 raakten vermoeid en Vallei Accountants/Dames 1 wist hier goed gebruik van te maken. Martine kwam er voor de services nog in voor Tessa en zij sleepten een mooie services reeks mee, die uiteindelijk zorgde voor de winnende set. Vallei Acountants/Dames 1 won de set met 25-11.

De vierde set startte hetzelfde als voorgaande sets. De focus was nog steeds bij de Woudenbergse dames en zij begonnen dan al gelijk met een goeie voorsprong. Halverwege werd het nog even lastig. Martine kwam er nog even in voor Tessa. De dames pakten door en wonnen de laatste set met 25-14.

De volgende wedstrijd van Vallei Accountants/Dames 1 is vrijdag 28 oktober om 19:30 in Renswoude. Dit keer tegen Renswouw DS 3, waarbij de dames uit Woudenberg weer erg hun best gaan doen om ook van dit team uit Renswoude te winnen!