• Leerlingen uit het opleidingsorkest van Ons Genoegen

  Thieme Wels
 • Opleidingsorkest tijdens het concert

  Thieme Wels
 • Slagwerkensemble van Ons Genoegen laat van zich horen

  Thieme Wels
 • Slagwerkensemble van Ons Genoegen laat van zich horen

  Thieme Wels
 • Leerlingen uit het opleidingsorkest van Ons Genoegen

  Thieme Wels

Zomers concert op Dorpsplein Renswoude

01-07-2017, 08:40 | Lezersnieuws | Ons Genoegen Renswoude

Harmonievereniging Ons Genoegen Renswoude heeft op vrijdag 30 juni de zomer ingeluid met het Van Gent Zomeravondconcert. Het concert werd gegeven op het Dorpsplein in Renswoude.

Op het programma stond luchtige en zomerse muziek. Zo speelde het harmonieorkest onder meer de werken Uptown Funk van Mark Ronson en Bruno Mars, Purple Rain van Prince en een medley van muziek van Guus Meeuwis. Ook een opleidingsorkest en het slagwerkensemble van de vereniging lieten van zich horen.

Start kaartverkoop Renswoude Musica

Tijdens het concert werd ook de kaartverkoop voor muziekspektakel 'Renswoude Musica' gestart. Dat evenement wordt op 30 september gehouden in sporthal De Hokhorst in Renswoude. De feestavond wordt georganiseerd door de Ondernemersvereniging Renswoude in samenwerking met Harmonievereniging Ons Genoegen en de Oranjevereniging uit Renswoude. Tijdens het concert treedt hoofdartiest Charly Luske op, is er live muziek van Ons Genoegen en een drumshow van Lucifers Slagwerk. Kaarten zijn te koop bij EMTÉ Renswoude aan het Dorpsplein 14 in Renswoude.

Met het Zomeravondconcert heeft Ons Genoegen het muzikale seizoen afgesloten. Eind augustus start het orkest weer met repeteren en beginnen de lessen in gebouw 't Podium weer. Meer weten of zelf muziek maken? Kijk op www.onsgenoegen.org voor meer informatie.