Sport

RENSWOUDE Voor Renswoude stond in het bekerduel met Roda'46 niets meer op het spel. Dankzij zeges op SO Soest en ASC Nieuwland waren de 'Kraaien' al zeker van een plek in de volgende ronde. Toch was trainer Jan van den Heuvel niet ongelukkig met de wedstrijd tegen de Leusdense eersteklasser, dat zijn elftal met de neus op de feiten drukte: 5-0...
SCHERPENZEEL Scherpenzeel heeft ook de derde bekerwedstrijd in winst omgezet. Tweedeklasser Lunteren werd in de tweede helft opzijgezet: 4-0. Coach Jürgen Schefczyk zette de zege na afloop in perspectief. ,,We hebben een goede bekerronde gespeeld, maar staren ons daar niet blind op."
Advertorial
RENSWOUDE De COOP opent donderdagavond 28 maart haar nieuwste winkel aan het Dorpsplein. Arnold van Beek en zijn team hebben afscheid genomen van het geel...
WOUDENBERG De bekerderby tussen Woudenberg en Valleivogels had weinig om het lijf. Onder de heerlijke najaarszon deden de buren elkaar een week voor de competitiestart geen pijn: 0-0. Desondanks wisten beide teams wel aanknopingspunten uit de wedstrijd te halen.
SCHERPENZEEL In Langbroek heeft Valleivogels een aansprekend bekerresultaat geboekt. Eersteklasser SVL werd zaterdag met 1-3 verslagen. Met de tweede bekerzege is ook een plek in de knock-outfase van het districtsbekertoernooi veiliggesteld.
Advertorial
SCHERPENZEEL De nieuwe sportschool Bij Prins opent feestelijk op zaterdag 30 maart van acht tot twaalf uur. ,,We zijn een paar weken geleden gestart. De...
SCHERPENZEEL Uit bij zondagtweedeklasser Hooglanderveen heeft Scherpenzeel een grote uitslag neergezet. Het werd maar liefst 0-7 voor de formatie van trainer Jürgen Schefczyk, die daar uiteraard content mee is. ,,Ik heb een paar prachtig uitgespeelde goals gezien."
SCHERPENZEEL De bekerderby tussen Scherpenzeel en SDV Barneveld heeft een duidelijke winnaar opgeleverd. Na een 1-1 ruststand won de thuisploeg uiteindelijk met 4-1.
Advertorial
WOUDENBERG Een vers gebakken brood of appeltaart, een stukje vlees bereiden op gas of inductie en vis of groenten uit een stoomoven. Velthuizen Keukens wil...
RENSWOUDE Renswoude heeft zondagtweedeklasser SO Soest met 2-0 geklopt. Dat dankte de formatie van trainer Jan van den Heuvel aan twee doelpunten in het eerste kwartier, gescoord door Mauro Aalders en Wilfred Top.
SCHERPENZEEL Een solide bekeroverwinning van Valleivogels op Delta Sports'95. De Scherpenzelers versloegen de ploeg uit Houten met 3-1. ,,We hebben een goede pot gespeeld waar we mee verder kunnen", benadrukt Rob van den Broek.
REGIO De KNVB heeft maandagmorgen de competitie-indelingen voor het seizoen 2019-2020 bekendgemaakt. Eersteklassers Scherpenzeel en Woudenberg zijn terechtgekomen in de eerste klasse A (West 1). Beide clubs speelden vorig seizoen nog in district Oost. Renswoude en Valleivogels zijn net als afgelopen seizoen in de tweede klasse G (Oost) ingedeeld.