Sport

SCHERPENZEEL Jürgen Schefczyk is ook volgend seizoen de hoofdtrainer van Scherpenzeel. Het contract tussen club en trainer is met één seizoen verlengd. Bovendien hebben beide partijen een optie afgesproken voor een derde seizoen. ,,De intentie is om een mooie, lange periode samen te werken", reageert Schefczyk.
RENSWOUDE David Wagensveld wordt de nieuwe hoofdtrainer van Renswoude. De 32-jarige trainer uit Woudenberg wordt de opvolger van Jan van den Heuvel, die na dit seizoen De Hokhorst verlaat. ,,We zijn erg blij met David."
Advertorial
WOUDENBERG Een knisperend haardvuur zorgt voor veel gezelligheid, maar kun je anno 2019 nog wel voor een hout- of zelfs gashaard kiezen? Dat er vele...
RENSWOUDE Winnaar van het achtste SeViDoZa toernooi werd VV Scherpenzeel, dat in de finale het team van All Stars met 3-1 versloeg.
SCHERPENZEEL Valleivogels heeft de 'tussenronde' in het districtsbekertoernooi in West 1 niet overleefd. De Scherpenzelers vochten zich tegen CSW van een 0-4 achterstand terug tot 4-4, maar werden vervolgens na strafschoppen (3-5) uitgeschakeld. ,,Dit komt hard aan."
Advertorial
SCHERPENZEEL Een warme sjaal, die merkbroek voor een heel voordelige prijs, maar ook parfum, leuke onderzetters, kussens, potjes, schaaltjes, lampen en...
SCHERPENZEEL/RENSWOUDE De start van de Ronde van Spanje volgend jaar in Utrecht en Noord-Brabant, wordt omlijst door honderden sportieve, culturele en feestelijke activiteiten. De organisatie van La Vuelta Holanda ontving de afgelopen maanden 272, meldt zij. ,,De plannen variëren van Spaanse festivals, fietstochten tot muurschilderingen en...
SCHERPENZEEL Grootmeester Rony Kluger (67), wereldberoemd binnen de martial arts, komt eind december naar Scherpenzeel. ,,Het is uniek dat iemand van zijn niveau Nederland bezoekt'', zegt gastheer Hans Cleton van Karate-Do International Nederland.
Advertorial
SCHERPENZEEL Jouw bedrijf, product of dienst in beeld brengen met een professionele bedrijfsvideo of videoadvertentie. Dat is de specialiteit van Peter...
RENSWOUDE Een opvallende ingreep vanaf de zijkant tijdens de streekderby tussen Renswoude en VRC. Coach Jan van den Heuvel voerde een drievoudige wissel door, een maatregel die niet zo vaak voorkomt in het voetbal. Het pakte goed uit, want de 'Kraaien' wonnen dankzij de mutaties met 1-0 van de Veenendalers.
SCHERPENZEEL Zuur. Heel zuur zelfs. Dat is het gevoel dat Jürgen Schefczyk aan het duel met BOL overhoudt. De coach van Scherpenzeel zag zijn elftal met 3-2 onderuit gaan. ,,We zijn te makkelijk in het mes van BOL gelopen."
SCHERPENZEEL Bij FC Horst heeft Valleivogels met 2-2 gelijkgespeeld. Met dat resultaat mogen de Scherpenzelers niet mopperen, zo valt op te maken uit de woorden van coach Rob van den Broek. ,,We speelden de eerste helft slecht. Sven Hardeman heeft ons op de been gehouden."