Sport nieuws

Waardering voor vrijwilligers Dorps Run Renswoude
Advertorial
SCHERPENZEEL De maximumtermijn voor het betalen van partneralimentatie is met ingang van 1 januari teruggebracht van 12 naar 5 jaar. Een ingrijpende...
SCHERPENZEEL Op bezoek in Lelystad leed Valleivogels tegen Unicum een royale 6-0 nederlaag. Maar merkte trainer Rob van den Broek op: ,,Het was geflatteerd."
RENSWOUDE/BARNEVELD Henk Buijs gaat na twee seizoenen Renswoude verlaten. De 25-jarige Barnevelder keert terug naar SDV Barneveld, de club waar hij eerder actief voor was. Buijs is sinds zijn komst naar De Hokhorst basisspeler bij de 'Kraaien'. Renswoude is tweedeklasser, terwijl SDVB een niveau hoger uitkomt. De keuze van Buijs om bij...
Advertorial
SCHERPENZEEL Een warme sjaal, die merkbroek voor een heel voordelige prijs, maar ook parfum, leuke onderzetters, kussens, potjes, schaaltjes, lampen en...
SCHERPENZEEL Bij Zwaluwen'30 heeft Scherpenzeel uitstekende zaken gedaan. De ploeg van trainer Jurgen Schefczyk won met 0-2 in Hoorn en vernam na afloop dat koploper WV-HEDW bij Roda'46 verloor. ,,De schade die we vorige week opliepen is daarmee al weer hersteld", stelt Schefczyk tevreden vast.
RENSWOUDE Renswoude blijft goede resultaten neerzetten. De 'Kraaien' wonnen dankzij een late treffer van Larsson van Dijk met 2-3 bij Veensche Boys. Daarmee wipt Renswoude op de ranglijst over de Nijkerkerveners, al interesseert dat coach Jan van den Heuvel totaal niet. ,,Het gaat ons om de tweede periodetitel."
Advertorial
SCHERPENZEEL Jouw bedrijf, product of dienst in beeld brengen met een professionele bedrijfsvideo of videoadvertentie. Dat is de specialiteit van Peter...
RENSWOUDE Op de eigen Hokhorst onderstreepte Renswoude zijn status nogmaals. De middenmoter van de tweede klasse G staat inmiddels te boek als reuzendoder. Vanmiddag moest koploper Batavia'90 er met 4-1 aan geloven. ,,Dit was een heerlijke voetbalmiddag."
SCHERPENZEEL De topper tegen WV-HEDW is voor Scherpenzeel niet goed afgelopen. De ploeg van Jürgen Schefczyk verloor de wedstrijd in Amsterdam op details, zo beschrijft de trainer van Duitse komaf. ,,Bij hun twee doelpunten stonden we te slapen. Dat doet ons uiteindelijk de das om."
SCHERPENZEEL Valleivogels heeft na de winterstop het goede gevoel nog niet gevonden. Uit bij hekkensluiter Be Quick in Zutphen kwamen de Scherpenzelers niet verder dan 0-0. ,,Voor ons is dit een repeterend verhaal: We komen te moeizaam tot scoren."